Strange1 Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 13 18 Şubat 2024 #1 Yakında Xbox Series X almayı planlıyorum, yüksek grafikli oyunları açar mı? Ona göre alacağım, veya monitör mü alayım?
Yakında Xbox Series X almayı planlıyorum, yüksek grafikli oyunları açar mı? Ona göre alacağım, veya monitör mü alayım?
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.448 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #2 Alın her oyunu en az 60 FPS oynatıyor.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.524 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #3 Alınır. PS5 ten bile iyi.
Darth Urfha Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 1.610 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Yıldız Teknik Üniversitesi Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G733PZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Şubat 2024 #4 Alınır.
O Oslo.1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 1.356 Çözümler 5 18 Şubat 2024 #5 PS özel oyunlara ilgin yoksa alınır.
QuasarWhisper Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.850 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Şubat 2024 #6 Efetrkr dedi: Alınır. PS5 ten bile iyi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Efetrkr dedi: Alınır. PS5 ten bile iyi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 18 Şubat 2024 #7 Strange1 dedi: Yakında Xbox Series X almayı planlıyorum, yüksek grafikli oyunları açar mı? Ona göre alacağım, veya monitör mü alayım? Genişletmek için tıkla... Veya monitörmü alayım derken anlamadım hocam elinizde sistemmi var? Onun dışında alınır güzel bir konsol kendisi PS5 özel oyunlara ilgin yoksa tabii.
Strange1 dedi: Yakında Xbox Series X almayı planlıyorum, yüksek grafikli oyunları açar mı? Ona göre alacağım, veya monitör mü alayım? Genişletmek için tıkla... Veya monitörmü alayım derken anlamadım hocam elinizde sistemmi var? Onun dışında alınır güzel bir konsol kendisi PS5 özel oyunlara ilgin yoksa tabii.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.524 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #8 QuasarWhisper dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Espri falan değil.
QuasarWhisper dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Espri falan değil.
D.WINCHESTER Hectopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 595 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #9 Alınır. Bir de Game Pass çek tadından yenmez.
QuasarWhisper Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.850 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Şubat 2024 #10 Efetrkr dedi: Espri falan değil. Genişletmek için tıkla... Bak dostum, donanım açısından xbox daha güçlü ama optimizasyon kötü oyunlar için. Bu yüzden daha kötü olduğu halde ps oyunları çok daha performanslı çalışıyor. Güzel konsol. Ama ps5'den daha güzel diyorsan evet o üst düzey bir espridir.
Efetrkr dedi: Espri falan değil. Genişletmek için tıkla... Bak dostum, donanım açısından xbox daha güçlü ama optimizasyon kötü oyunlar için. Bu yüzden daha kötü olduğu halde ps oyunları çok daha performanslı çalışıyor. Güzel konsol. Ama ps5'den daha güzel diyorsan evet o üst düzey bir espridir.