Xbox Series X alınır mı?

Semih_hlskck

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Eskiden Series S'im olmustu ve Xbox'tan memnun kalmıştım. Genelde FIFA oynarım. Arada hikayeli oyun. Benim için güçlü olsun ucuz oyunlu olsun. Sizce Series X alınır mı?

Eskiden Series S'im olmustu ve Xbox'tan memnun kalmıştım. Genelde FIFA oynarım. Arada hikayeli oyun. Benim için güçlü olsun ucuz oyunlu olsun. Sizce Series X alınır mı?
Hikayeli oyunu da oynarsınız, Fifa'yı da her türlü sizi idare eder.
Ama özel sony oyunu merağınız varsa PS5'e yönelebilirsiniz .
Eğer yoksa XBOX Series X yeter de artar.

Alınabilir ama PS5 Slim tercih etmek daha mantıklı şu an. Kendi özel oyunlarına ek Xbox tarafının oyunları da geliyor artık.

Ya sorunlu diyorlar hep bir arıza çıkıyor diyorlar arkadaşımda garantiye verdi. Bir de Series S kullandığım için Xbox'a alışmıştım

Alınabilir ama PS5 Slim tercih etmek daha mantıklı şu an. Kendi özel oyunlarına ek Xbox tarafının oyunları da geliyor artık.

Hikayeli oyunu da oynarsınız, FIFA'yı da her türlü sizi idare eder.
Ama özel Sony oyunu merağınız varsa PS5'e yönelebilirsiniz .
Eğer yoksa Xbox Series X yeter de artar.

Hem ucuz olduğundan hem de alışkın olduğum için istiyorum. Bir de PS5ten daha güçlü

Son düzenleme:
Ya sorunlu diyorlar hep bir arıza çıkıyor diyorlar arkadaşımda garantiye verdi. Bir de Series S kullandığım için Xbox'a alışmıştım
Fat kasaların ilk sürümlerinin bazılarında ısınma vb. sorunlar yaşayanlar vardı ama güncel Slim modeller sorunsuz.

Konsolda güç olayına hiç takılmayın, olay optimizasyonda bitiyor çünkü. Mesela daha yeni çıkan Kingdom Come Deliverance 2 PS5'te daha iyi çalışıyor Series X'e kıyasla.

ps5 xbox x 'in getir götürünü yapar bence herşeyi ile daha üst segment bir cihaz xbox

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…