Merhaba, bildiğim kadarıyla Game Pass aylık ücret verdiğimiz bir sistem. Game Pass alırken neden sadece 1 ve 3 aylık var? Şöyle 1 yıllık, 6 aylık falan başka seçenekler var mı?
-Onları kendiniz alabiliyorsunuz, yöntemi ise:
3 yıla kadar Xbox Live Gold almak sonra da 1 aylık Game Pass Ultimate alıp ilk önce Xbox Live Gold'u sonra da Game Pass'i aktifleştirmek.
-Onları kendiniz alabiliyorsunuz, yöntemi ise:
3 yıla kadar Xbox Live Gold almak sonra da 1 aylık Game Pass Ultimate alıp ilk önce Xbox Live Gold'u sonra da Game Pass'i aktifleştirmek.
13 aylık GP almanın en uygun yolu: 3 tane eaplay alıp üstüne 1 tane gamepass ultimate alman. 65x3+45 ile 240tl ediyor. 240/13 dersek aylık yaklaşık 18,5tl yapıyor. Daha uzun vadeli isterseniz 3 tane yıllık xbo live gold kodu alıp üstüne 1 ay gamepass ultimate alın. bu sefer de 37 ay oluyor. Ayrıca bu işlem düz GP değil GP Ultimate üyeliği yaptırıyor. Yani GP PC, GP Konsol, Eaplay, Live Gold hepsi dahil.
-Hayır, biri konsolda Online oynamanızı sağlar diğeri de Game Pass kütüphanesine erişmenizi. Ancak Game Pass Ultimate'iniz varsa ikisini birden yapabilirsiniz.
-Hayır, biri konsolda Online oynamanızı sağlar diğeri de Game Pass kütüphanesine erişmenizi. Ancak Game Pass Ultimate'iniz varsa ikisini birden yapabilirsiniz.
Hocam şimdi ben Game Pass ve Xbox Live Gold alıp Live Gold'u etkinleştiricem. Ardından Game Pass'i etkinleştiricem ve 3 yıllık Game Pass sahibi olacağım. Doğru mu anladım. Şu ana kadar hiç bu işlere girmedim, acemiliğime verin.
-İlk önce internetten 3 yıllık Xbox Live Gold ve Game Pass Ultimate kodu alacaksınız ardından Xbox'unuzda bunu etkinleştireceksiniz, sonra da Game Pass Ultimate kodunu etkinleştireceksiniz işe yararsa bu mesajı çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.
-İlk önce internetten 3 yıllık Xbox Live Gold ve Game Pass Ultimate kodu alacaksınız ardından Xbox'unuzda bunu etkinleştireceksiniz, sonra da Game Pass Ultimate kodunu etkinleştireceksiniz işe yararsa bu mesajı çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.