G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 31 Mart 2021 #1 Merhaba, ben Xbox Series X alacağım ama aklımda tek soru var. Game Pass oyunlarının hepsi Xbox Series X'e uyumlu mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2021
Merhaba, ben Xbox Series X alacağım ama aklımda tek soru var. Game Pass oyunlarının hepsi Xbox Series X'e uyumlu mudur?
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 31 Mart 2021 #3 Tabii ki. Hem bilgisayar hem Series X'de oynayabiliyorsunuz diye biliyorum.
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 31 Mart 2021 #4 G. Sara dedi: Merhaba, ben Xbox Series X alacağım ama aklımda tek soru var. Game Pass oyunlarının hepsi Xbox Series X'e uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... PC dışındakilerin hepsi evet uyumlu.
G. Sara dedi: Merhaba, ben Xbox Series X alacağım ama aklımda tek soru var. Game Pass oyunlarının hepsi Xbox Series X'e uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... PC dışındakilerin hepsi evet uyumlu.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 31 Mart 2021 #5 Çünkü Game Pass oyunları listesine bakınca o kadar çok oyun varki onları oynamayacaksam olmaz o yüzden sordum.
Çünkü Game Pass oyunları listesine bakınca o kadar çok oyun varki onları oynamayacaksam olmaz o yüzden sordum.