Xbox Series X Gamepad'i alınmalı mı?

BroBeyXD

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Almanya'ya gideceğiz bu sonbahar ve orada Xbox Series X kolu 50 euro. Tax Free de 45 euro. 1615TL'ye denk geliyor yani. Burada ise 2600TL falan ediyor. Şu an elimde Logitech F710 var. Ama ben şundan şüpheliyim, joystickleri PS5 gibi ikisi de aşağıda değil. Birisi yukarıda birisi aşağıda. Bana zorluk çıkarır mı o konuda? PC için kullanacağım zaten. Eğer kullanan varsa, malzeme kalitesi güzel midir? Doğru kullanırsak ömrü kaç yıl olur? Çok sorum var da, kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Rahatlık olarak bence DualSense'den kat kat daha iyi daha küçük bir gamepad uzun yıllar gitmesi size bağlı tabii ama 1615e direk alınır.

Alınabilir güzel gamepad. İyi kullanımda bence en az 2 3 yılı var cihazın.(yoğun kullanımda)

Alınabilir güzel gamepad. İyi kullanımda bence en az 2 3 yılı var cihazın.(yoğun kullanımda)
Bazı oyunlarda klavye falan kullanıyorum ondan böyle her zaman her saniye olmaz. Ama benim merak ettiğim şu, joystickler F710 da ikisi de aşağıda xboxta birisi yukarıda birisi aşağıda. O bana rahatsızlık çıkarır mı?

Rahatlık olarak bence DualSense'den kat kat daha iyi daha küçük bir gamepad uzun yıllar gitmesi size bağlı tabii ama 1615e direk alınır.
Almanya'dan alacağım için tax free ile 1615TL ye denk geliyor. Teknosaya gittim dün 3700TL idi.

Aslında TR dede indirimler ile 2300 2400e denk gelebiliyor işin içine garantiyi sokunca mantıklı olabiliyor size bağlı.

Hocam açıkçası F710 düzenine çok alışmışsanız sıkıntı olabilir. Ama Xbox dizilişi daha rahat kesinlikle.

Xbox kolu güzel ama rahatlık olarak bence kişiden kişiye değişir, bir türlü alışamadım ben. Daha sonra gittim Xbox'ta çalışan DualSense dizilimli gamepad aldım.

Aslında TR dede indirimler ile 2300 2400e denk gelebiliyor işin içine garantiyi sokunca mantıklı olabiliyor size bağlı.
Ben Almanya'dan almayı düşünüyorum ya

Hocam açıkçası F710 düzenine çok alışmışsanız sıkıntı olabilir. Ama Xbox dizilişi daha rahat kesinlikle.
Evet. 2022 de falan almıştım ama güncelleme zamanı geldi diye düşünüyorum.

Xbox kolu güzel ama rahatlık olarak bence kişiden kişiye değişir, bir türlü alışamadım ben. Daha sonra gittim Xbox'ta çalışan DualSense dizilimli gamepad aldım.
Hangi marka peki dediğiniz?

Ben Almanya'dan almayı düşünüyorum ya

Evet. 2022 de falan almıştım ama güncelleme zamanı geldi diye düşünüyorum.

Hangi marka peki dediğiniz?

8BitDo Pro2 almıştım. Ancak kablolu olduğunu belirteyim. Xbox artık kablosuz harici marka gamepad'lere desteğini kesti diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…