Efe tan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 162 15 Ocak 2024 #1 Merhaba Xbox Series X konsolu satın almayı düşünüyorum içerisinden 3 aylık falan Game Pass çıkıyor mu? Ya da alırken +3 ay Game Pass bundlelı olanı mı almalıyım sizce. Zaten normal konsolu aldığım zaman Game Pass alacağım.
Merhaba Xbox Series X konsolu satın almayı düşünüyorum içerisinden 3 aylık falan Game Pass çıkıyor mu? Ya da alırken +3 ay Game Pass bundlelı olanı mı almalıyım sizce. Zaten normal konsolu aldığım zaman Game Pass alacağım.
Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 739 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #2 Gamepadlerde veriliyordu konsollarda da illaki veriliyordur.
Efe tan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 162 15 Ocak 2024 #3 Gorkemm.jk dedi: Gamepadlerde veriliyordu konsollarda da illaki veriliyordur. Genişletmek için tıkla... Hmm tamamdır teşekkür ettim alınca göreceğim bakalım
Gorkemm.jk dedi: Gamepadlerde veriliyordu konsollarda da illaki veriliyordur. Genişletmek için tıkla... Hmm tamamdır teşekkür ettim alınca göreceğim bakalım
TheSh1nZ Decapat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #4 Ben Xbox Series S aldığım zaman içerisinden Fortnite 5000 V-Papel kod ve 1 ay Game Pass Ultimate çıkmıştı.
Ben Xbox Series S aldığım zaman içerisinden Fortnite 5000 V-Papel kod ve 1 ay Game Pass Ultimate çıkmıştı.
Efe tan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 162 15 Ocak 2024 #5 TheSh1nZ dedi: Ben Xbox Series S aldığım zaman içerisinden Fortnite 5000 V-Papel kod ve 1 ay Game Pass Ultimate çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır süper çok teşekkür ettim
TheSh1nZ dedi: Ben Xbox Series S aldığım zaman içerisinden Fortnite 5000 V-Papel kod ve 1 ay Game Pass Ultimate çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır süper çok teşekkür ettim