Xbox Series X ile yapılan hız testiyle mobilde yapılan aynı değil

Emre_k12

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Telefondan hız testi yapıyorum. 500Mbps gözüküyor. Ancak Xbox Series X'te test yapıyorum çok daha düşük çıkıyor kablolu bağlanmama rağmen. Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• E173D4B9-B4B8-4BE8-AE43-2FB0FD404D76.jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 51
  • 7155D1E2-C4D8-4BFB-9163-E69E253E02C1.jpeg
    213,3 KB · Görüntüleme: 57
Arkadaşlar merhaba,

Telefondan hız testi yapıyorum. 500Mbps gözüküyor. Ancak Xbox Series X'te test yapıyorum çok daha düşük çıkıyor kablolu bağlanmama rağmen. Yardımcı olabilir misiniz?

Kullandığın kablo hızını etkiliyor olabilir örneğin CAT kablolar 100Mbps destekler CAT5e 1metreye kadar 1Gbps verebilir ya da CAT6 kablolar 10M 1gpbs verebilirler kullandığın kablonun üzerinde yazar bilgileri.

Şunu deneyim hocam. Enerji modunda birçok özelliği kısıtlıyor. Uyku moduna alırsanız belki düzelir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kullandığın kablo hızını etkiliyor olabilir örneğin CAT kablolar 100Mbps destekler CAT5e 1metreye kadar 1Gbps verebilir ya da CAT6 kablolar 10M 1gpbs verebilirler kullandığın kablonun üzerinde yazar bilgileri.
Kabloma baktım cat 6 yazıyor. Zaten kabloda sıkıntı olsa yükleme hızı normal gözüküyor indirme hızı çok düşük gözüküyor

Yükleme hızı normal gözüküyor indirme hızı çok düşük kalıyor.

Denedim değişmedi bir şey yükleme hızında sorun yok indirme hızı çok düşük kalıyor

DNS değiştirmeyi deneyin.

Yükleme hızı zaten düşük olduğu için CAT5 kabloda bile o hızı alırsınız CAT6 kabloların veri aktarımı için bağlantı şemaları var 2 farklı şema mevcut eğer el ile jak çaktıysanız yanlış bağlantı yapmış olabilirsiniz kendim yaşadığım için biliyorum 2 kablonun yeri değiştiği için 100Mbps alıyordum düzelttiğimde 1000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…