Selam arkadaşlar, Xbox 9.nesil kol alacağım PC'ye direkt uyumlu olanı bulamadım Xbox Series X kolu PC'de kablosuz bir şekilde çalışır mı ayrıyeten Bluetooth USB'm de var eğer ki gerekiyorsa, ürün bu.
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Gamepad GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Çok Platformlu Oyun Kumandası ile profesyonel bir oyun kumandasının hassasiyetini ve performansını deneyimleyin. T4 Cyclone Pro, Hall efektli analog çubuklara ve tetikleyicilere sahiptir ve PC, Switch, Android ve iOS...
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Gamepad GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Çok Platformlu Oyun Kumandası ile profesyonel bir oyun kumandasının hassasiyetini ve performansını deneyimleyin. T4 Cyclone Pro, Hall efektli analog çubuklara ve tetikleyicilere sahiptir ve PC, Switch, Android ve iOS...
Selam arkadaşlar, Xbox 9.nesil kol alacağım PC'ye direkt uyumlu olanı bulamadım Xbox Series X kolu PC'de kablosuz bir şekilde çalışır mı ayrıyeten Bluetooth USB'm de var eğer ki gerekiyorsa, ürün bu.
GameSir isim olarak 2013'te kurulmuş ama kontrolcü üretimi bildiğim kadarıyla 2005 yılına kadar dayanan bir firma. Xbox+ Marvel lisanslı kolları var. O attığımız model hall effeck analog 2 adet arka programlanabilir buton, 2.4G alıcı, tetik titreşim motoru ve artı olarak mekanik facebutton ile geliyor ? Bluetooth serisi ise 5.3 ve mobile telefonlarda da kullanılabiliyor.
Şuan distribütör olarak satan tek firma Connect Game. Oradan daha önce birkaç ürün aldım satıcı güvenilir.
Ayrıca daha iyi bir ürün varken 9. nesile 3000TL vermeyi gereksiz bulup daha iyisi önerilebilir normaldir.
Değişik değişik markalar almaktansa sırf adı var diye Xbox kolunu tercih ederim. Uzun zamandır kullanıyorum iyi ki almışım. Aradaki fiyat farkı uçurum kadar olsa anlayacağım, 800 TL fark var.