Xbox Series X mi PS5 mi alınmalı?

Öncelikle hepinize selamlar arladaşlar. Hem Xbox Series X hem de PlayStation 5 sahibi olan biri olarak Türkiye'de Xbox'ın alınmasının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum eğer aile ile oynamak istiyorsanız Xbox almak daha mantıklıdır ama bence mantıklı olan 20k bütçeniz olması gerek zaten PS5 veya Xbox almak için 20k ya güzel bir sistem alınabilir şahsen ben 1050 Ti kullanıcısıyım ekran kartım iyi olmamasına rağmen Xbox'da oynamıyorum PS5 de oynamıyorum. Yani PC almak daha mantıklı ama eğer illa ben konsol alacağım derseniz Xbox almak daha mantıklı çünkü PS5 de ben ilk çıktığında aldım GTA Online da donuyor konsol ana ekrandayken takılmalar oluyor ama Xbox'da öyle bir sorun olmuyor. (eğer konsol alacaksanız Xbox Series X almak daha mantıklıdır) Xbox Game Pass PS Plus'a göre daha iyi oyunlar veriyor ve Microsoft Store daha ucuz

Hocam GTA Online da ben hiç donma yaşamadım sizin PS5 nizde donanımsal bir sorun vesaire olabilir mi?

Series X de oyun olayı çok iyi bence Xbox Game Pass hayat kurtarıcı bir şey fiyatları da PS Store kadar yüksek değil diye biliyorum ama PS 5 özel oyunlarını de es geçmemek gerek ama PS özel oyunları da yavaş yavaş PC platformuna geliyor ben PC almanız taraftarıyım ama illa alacaksanız PS 5 alıp keyfinize bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…