Xbox Series X mi PS5 mi?

Bende diyorum ki PS5'e çıkıyor ama alamadığın oyun o platformda olsa ne fark eder konu sahibinin her oyuna 3 bin lira verecek parası olsa konuda belirtirdi bizde ps5 alın derdik ama oyunları pahalı olmasın diyor adam.
Hikayeli oyun oynarım diyor konu sahibi. En iyi hikayeli oyunlar PS5 var.

Hikayeli oyun oynarım diyor konu sahibi. En iyi hikayeli oyunlar PS5 var.

Arada oynarım diyor genel odağı Online oyunlar olan biri Xbox almalıdır bence ayrıca yine aynı noktaya geliyor konu satın alamadığın oyunu nasıl oynayacaksın?

Arada oynarım diyor genel odağı Online oyunlar olan biri Xbox almalıdır bence ayrıca yine aynı noktaya geliyor konu satın alamadığın oyunu nasıl oynayacaksın?
Psn storede oyunlar indirime giriyor veya Psn Plus Premium alıp icinde oyun kataloğu var oynayabilir. Ben bile indirimi bekleyip alıyorum oyunları, sanki xbox'da bedava oyunlarda öyle konuşuyorsun.

PSN Store'de oyunlar indirime giriyor veya PSN Plus premium alıp icinde oyun kataloğu var oynayabilir. Ben bile indirimi bekleyip alıyorum oyunları, sanki Xbox'da bedava oyunlarda öyle konuşuyorsun.

Xbox'da 1. parti oyun masrafı yok Xbox bugün awowedı cıkarır Game Pass'e gelir oynarsın yarın Call of Duty cıkarır Game Pass'e gelir oynarsın ek masraf yapmazsın 1. partiye vermediğin masrafı 3. partiye verirsin PS alırsan gidip 1. parti oyununa ayrı masraf 3. parti oyuna ayrı masraf yapacaksın ki zaten PS Plus almak zorundasın Online oynamak için aylık 300 lira verirken bir yanda gidip oyununa para vereceksin PS'ın.

PSN Plus premium alıp icinde oyun kataloğu var oynayabilir.

PS yarın oyun cıkartsa sen aylık 300 lira verirken gidip bir de o oyuna 3000 lira vermek zorundasın PS Plus'a eklenene kadar en az 3 yıl geciyor iyi fiyatlara düşmeside 6-7 ay sürer iyi fiyat dediğimizde 2000 lira kime göre iyi fiyatsa artık.

Psn storede oyunlar indirime giriyor veya Psn Plus Premium alıp icinde oyun kataloğu var oynayabilir. Ben bile indirimi bekleyip alıyorum oyunları, sanki xbox'da bedava oyunlarda öyle konuşuyorsun.
Hocam o kadar büyük bir indirim gelmiyor xbox kadar. bende xboxtan geçtim oyun başına yüzde 60 daha pahalı. Ama PS Plus kataloğuna gerçekten de harika oyunlar geliyor. Daha geçen gün God of War Ragnarok geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…