Xbox Series X mi yoksa 20 bin TL'ye PC toplamak mı?

DarkEmir34

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Kolay gelsin başlıktaki gibi sizce Xbox Series X mi yoksa 20k ya PC toplamak mı? Benim günlük işlerimi gören Lenovo ipepad S145 bilgisayarım var.(3-4 yıllık bir bilgisayar) benim fazla rekabetçi oyunlarla işim olmaz fakat Warzone oynarım o da zaten Xbox'ta var. Neden PS5 almak istemiyorsan derseniz oyunlar bence çok pahalı ve PS Plus fiyatına göre bence Xbox Game Pass kadar iyi değil. GTA 6 çıktığı gibi oynamak istiyorum fakat bu etkeni bunun dışında tutarsanız sevinirim. Yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyun için 20K'ya Xbox Series X performansını alamazsınız. Bence Xbox Series X daha uygun bir seçim olur halihazırda bir laptop sahibi olduğunuz için.

Hocam şimdi eğer Game Pass alacak kadar paranız var ise Xbox almanızı öneririm ama eğer Online oyunları oynamak istiyorsanız yani LoL Valorant CS gibi işte o zaman PC fakat ben Xbox öneririm kullanıcısıyım ve iyi.

Ne oynayacağınıza bağlı. Single Player akacaksanız kesinlikle Xbox 20k'lık bir PC'dek konsol performansı alamazsınız.

Ne oynayacağınıza bağlı Single Player akacaksanız kesinlikle Xbox 20klık bir PC'dek konsol performansı alamazsınız

Bana göre de Xbox Series X

Oyun için 20K'ya Xbox Series X performansını alamazsınız. Bence Xbox Series X daha uygun bir seçim olur halihazırda bir laptop sahibi olduğunuz için.

Hocalarım benim bildiğim kadarıyla konsollarda Türkçe yama vb benzeri eklentiler kullanılamılıyor ve bilgisayarım 3-4 yıllık kasmıyor gelecekte kasmayacağı ne malum bir de bu Türkçe yama konusu beni endişelendiriyor.

Hocam bilgisayarı zaten internet alışverişi vb. için kullanırsınız diye dedim. İngilizceniz düşük seviyedeyse bilgisayar daha rahat ettirecektir fakat performanstan feda etmeniz lazım.

Bildiğim kadarıyla Series X kasmaz fakat Türkçe yama olayını bilmem büyük ihtimal olmuyordur ama büyük ihtimal diyorum çünkü bende tam bilmiyorum en iyisi alacağın oyunun Türkçe dil desteği var mı yoksa yok mu ona bakmak lazım bu geliştiricinin sunduğu bir şeydir oyunun özelliklerini araştırınca kabak gibi çıkar.

Ben ilk series s aldım 2 sene onu kullandım sonra toplama kasa aldım. Series s i laptoptan uzaktan bağlanarak oynadım. Laptop varsa tavsiye ederim. :d
Konsollarda yama ve mod yok maalesef.

Series X yerine PS5 düşünün, özel oyun derdi ve konsol sevdanız +ucuz PS Store fiyatlandırmasını önemsemiyorsanız PC.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…