Xbox Series X mi yoksa 20 bin TL'ye PC toplamak mı?

Hocam bilgisayarı zaten internet alışverişi vb. için kullanırsınız diye dedim. İngilizceniz düşük seviyedeyse bilgisayar daha rahat ettirecektir fakat performanstan feda etmeniz lazım.

Hocam ben Full HD 60 FPS veya 2K 60 FPS verebilecek bir bilgisayar toplanırmı 20k ya (Çoğu oyun için) Çünkü bana 2K 60 FPS de olsa yeter Crysis 3 ve GTA 4 can sıkıntısından 15 FPS oynadım ve beni o bile tatmin ettirdi.

Merhaba arkadaşlar. Kolay gelsin başlıktaki gibi sizce Xbox Series X mi yoksa 20k ya PC toplamak mı? Benim günlük işlerimi gören Lenovo ipepad S145 bilgisayarım var.(3-4 yıllık bir bilgisayar) benim fazla rekabetçi oyunlarla işim olmaz fakat Warzone oynarım o da zaten Xbox'ta var. Neden PS5 almak istemiyorsan derseniz oyunlar bence çok pahalı ve PS Plus fiyatına göre bence Xbox Game Pass kadar iyi değil. GTA 6 çıktığı gibi oynamak istiyorum fakat bu etkeni bunun dışında tutarsanız sevinirim. Yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Zaten laptopunuz var, Steam dolara geçti ve oyunlar çok pahalı yine dediğiniz gibi PS'de de pahalı eğer en son çıkan oyunları çok almayacaksanız Xbox 360 ve Xbox One neslinde çıkan oyunlar çok çok ucuz fiyatlara satılıyor. Yine yeni çıkan Dead Space Remake gibi oyunları da Gamepass ile oynayabilirsiniz bu şekilde baya ucuza kurtarırsınız. Xbox Series X gayet mantıklı bence.

Hocam ben Full HD 60 FPS veya 2K 60 FPS verebilecek bir bilgisayar toplanırmı 20k ya (çoğu oyun için) çünkü bana 2K 60 FPS de olsa yeter Crysis 3 ve GTA 4 can sıkıntısından 15 FPS oynadım ve beni o bile tatmin ettirdi.

Hocam 2K nasıl olur bilemem ama Full HD de verir tahminim 60FPS fakat oyundan oyunda değişir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı