Xbox Series X mi yoksa PC mi?

SuluSeftali

Centipat
Daha fazla  
Elimde şu anda beni idare eden GTX 1650'li laptop var ama RDR2 gibi oyunları oynayamıyorum yeni bir PC mi almak daha mantıklı olur yoksa Xbox Series X mi?

Elimde şu anda beni idare eden GTX 1650'li laptop var ama RDR2 gibi oyunları oynayamıyorum yeni bir PC mi almak daha mantıklı olur yoksa Xbox Series X mi?
Arkadaşım 1050ti laptop ile orta ayarlarda oynuyor sizinki nasıl açmadı.

1650 çok rahat açar ki rdr2yi ? 5 yıllık oyun bu o kadar sistem isteyen bir şey değil. Soruna gelicek olursak da series x'e boşuna paranı kaptırma series s al daha mantıklı olur.

Yani alacağınız pc'nin özelliklerine bağlı ama genel olarak her ne kadar pc daha zevkli olsada series x biraz ucuza gelip daha iyi grafiklerde oynamanızı sağlayabilir.

1650 çok rahat açar ki RDR2'yi? 5 yıllık oyun bu o kadar sistem isteyen bir şey değil. Soruna gelecek olursak da Series X'e boşuna paranı kaptırma Series S al daha mantıklı olur.

RDR2 gibi oyunlar demiştim ayrıca en Low'da oynamama rağmen 30 FPS zor görüyorum.

Intel Core i5 9300H​

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
sizin bilgisayar nasıl o kadar düşük alıyor ki videolara baktım hepsi yüksek ayarlarda 30 FPS.

Yeni alacağınız PC'nin özelliklerine bağlı bir durum ama ben PC'yi tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…