Xbox Series X mi yoksa PS5 mi?

Sizin dediğiniz turbo mod ne hocam?
Cpu az kullanıldığında gpu'yu normalden daha performanslı çalıştırma gibi bir özelliği olması lazım. 2,23 GHz’e kadar değişken frekansı var.

Bu arada Sony'nin Türkiye'den çıkması ve ps tarafını Bilkom'a vermesi konusuda var. Şimdi Türkiye'ye ps5'ler kaç liradan gelecek gibi bir sürü soru var. Bu aralar PS5 alacaklar için değişik bir süreçteyiz.

Her ikisinin de iyi yanları var, Xbox Game Pass içinde bir sürü oyun barindiriyor ve FPS olarak PS5'ten daha iyi, ama PS5 kontrolcüleri acayip iyi, ama GTA6 için pek bir işe yarayacagini dusunmuyorum, o yüzden Xbox Series X almak daha mantikli olur

Cpu az kullanıldığında gpu'yu normalden daha performanslı çalıştırma gibi bir özelliği olması lazım. 2,23 GHz’e kadar değişken frekansı var
Kaynak gösterme şansın var mı? Çünkü ben böyle bir özellik duymamıştım.

Şuanda zaten ps5 satılıyor hocam. Bilkom’da iyi fiyatlar getiriyor daha önceki çalıştıdığı firmalarda.

Son düzenleme:
Kaynak gösterme şansın var mı? Çünkü ben böyle bir özellik duymamıştım.

Şuanda zaten ps5 satılıyor hocam. Bilkom’da iyi fiyatlar getiriyor daha önceki çalıştıdığı firmalarda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Benimde burada dinlerken aklımda kalmış.

Evet bilkom güzel bir fiyata getirirse o beklenebilir ama hangi fiyata getireceğide net bir şekilde belli değil. O yüzden alacak kişiler şimdi mi alsam yoksa beklesem mi diye bi düşünmesi gerekebilir.

Kullanacaksanız aboneliklere, eğer bütçeniz yetiyorsa da PS özel oyunlarına göz atın. Konsol biraz daha zevk işi her ne kadar bu iki makine benzer gibi gözükse de bambaşka özellikler barındırıyorlar. Yeni çıkan oyunlarda ikisi de neredeysen aynı zaten siz iki tarafında özelliklerine, servislerine vs. bakın kararınızı bu şekilde verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…