Avardenk Decapat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 394 Çözümler 2 11 Haziran 2023 #11 tii dedi: Eki Görüntüle 1817001 Artık Series S/X alınır mı? Konularına alınmaz deyince beğenmedim emojisi almayacağım için mutluyum. Sistem dizilir bu paralara. Genişletmek için tıkla... Hangi sistem 10k ya sistem mi var?
tii dedi: Eki Görüntüle 1817001 Artık Series S/X alınır mı? Konularına alınmaz deyince beğenmedim emojisi almayacağım için mutluyum. Sistem dizilir bu paralara. Genişletmek için tıkla... Hangi sistem 10k ya sistem mi var?
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.970 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 11 Haziran 2023 #12 Avardenk dedi: Vergi çarpan olunca böyle orantısız artış yaşanıyor. Şimdi anladım. Genişletmek için tıkla... Kur oranlı zamlı fiyat artı o fiyat üzerinden alınan vergi çarpanı.
Avardenk dedi: Vergi çarpan olunca böyle orantısız artış yaşanıyor. Şimdi anladım. Genişletmek için tıkla... Kur oranlı zamlı fiyat artı o fiyat üzerinden alınan vergi çarpanı.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 11 Haziran 2023 #13 Avardenk dedi: Hangi sistem 10k ya sistem mi var? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 2. el olduğu sürece toplanır.
Avardenk dedi: Hangi sistem 10k ya sistem mi var? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 2. el olduğu sürece toplanır.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 12 Haziran 2023 #14 Bazı forumlarda dışardan getirilmiş sıfır konsollar satılıyor. Onları tercih edin. Zamanında sıfır açılmamış Xbox Series S konsolunu 6.500 TL'ye almıştım. Ayrıca Avrupa'da satılan Xbox konsolları 2 yıl garantili oluyor. Yani TR cihazından farkı yok.
Bazı forumlarda dışardan getirilmiş sıfır konsollar satılıyor. Onları tercih edin. Zamanında sıfır açılmamış Xbox Series S konsolunu 6.500 TL'ye almıştım. Ayrıca Avrupa'da satılan Xbox konsolları 2 yıl garantili oluyor. Yani TR cihazından farkı yok.