Xbox Series X Pro gibi modeller çıkar mı?

TRHAMSTEr

Decapat
Arkadaşlar büyük ihtimalle PlayStation 5 Slim veya Pro gibi modeller çıkacak, peki Xbox Series X Pro çıkar mı?
Veya Xbox Series S Slim falan olur mu? Eğer olursa en çok Series S'e lazım olur. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Eski Xbox serilerinde böyle bir şey olmadı. Yine olmaz diye düşünüyorum. Fakat Ps tarafında çıkar hatta iddialar şimdiden başladı.

Muhakkak çıkar. Şimdiye kadar Playstation tarafında hep çıktı. Bazı haberlere göre de Sony PS5 Pro'yu 2024 sonlarına doğru çıkarmayı hedefliyormuş. Xbox da altında kalmaz umarım.

Çıkması muhtemel ben önümüzdeki 10yıl boyunca ps6 nın çıkacağını düşünmüyorum pro ultra gibi varyantlari çıkar

Eski Xbox serilerinde böyle bir şey olmadı. Yine olmaz diye düşünüyorum. Fakat PS tarafında çıkar hatta iddialar şimdiden başladı.

Eski Xbox serilerinde bu durum var Xbox One S, X modelleri diye 3 varyantı çıktı Xbox 360'ta da silm model vardı kafa karıştıran şey bu sefer Xbox One gibi S, X isimlerini kullanamazlar çünkü Series S, X diye iki model çıkardılar eğer olursa silm veya Pro olacak adı

Series S'e depolamaya yönelik bir güncelleme, Series X'e de performansla alakalı bir güncelleme gelir mutlaka.

Series S'e depolamaya yönelik bir güncelleme, Series X'e de performansla alakalı bir güncelleme gelir mutlaka.

Bence sadece depolamaya yönelik değil yani sadece depolama güncellemesi saçma olur performans ta artar aynısı Series X için de geçerli

Bence sadece depolamaya yönelik değil yani sadece depolama güncellemesi saçma olur performans ta artar aynısı Series X için de geçerli

Piyasada çok fazla Series X var hali hazırda. Bu cihazlar güncellenirken fiyatları da korunarak güncellenmesi gerek. Series S ile Series X arasında zaten az bir fiyat farkı var performans ve depolamayı düşününce. Dolayısıyla Series S'e gelecek olası bir performans güncellemesi fiyatlarını Series X'e yaklaştırırsa bir albenisi olmaz Series X varken.

Series S'i piyasadan kaldırıp yine 300 dolara bu güncellemeyi yapmaları gerek tutması için. Fakat Series X'in yerine de aynı paraya Pro gibi bir cihaz koyarlarsa ve Series X piyasadan kalkarsa, daha uygun fiyata bulunabileceği için yine bu güncellenmiş Series S'ten mantıklı olur stoklar bitene kadar.

Bence kesin gelir fiyatı beni ilgilendirmiyor saf 4k oyunları oynatsin zaten pc tarafinda çok geride kaldılar oyun felan yok demeyin sakın oyun olsa cihazlar yetersiz olacak bazı oyun için doku kalitesinde düşük olacak o yüzden bence gelsin bende bekliyorum hemen Alacam

4K oyun performansı için yetersizler ve Ray Tracing'i doğru düzgün kullanamıyorlar PC ile kıyaslandığında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…