Xbox Series X rastgele oyundan atıyor

Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
Xbox Series X alalı yaklaşık bir sene oluyor. Son bir haftaya kadar da herhangi bir sorun yaşlamadan oyunları oynuyordum. Ancak son bir haftadır oyunlardan atma sorunu baş gösterdi. Örnek verecek olursam GTA V veya Farcry 4 oynarken bir süre sonra oyundan atıyor. Game Pass'e gelmesiyle yüklemiş olduğum NBA 2K22'de ise oyuna giriyor ancak maça gireceğim an oyundan atıyor. Fifa 21'de oyundan atma gibi bir sorun yok. GTA V oynarken bazı zamanlar gölgelendirmede problem çıkıyor. Acaba konsol mu bozuktur veya diğer bileşenlerde bir bozukluk vardır ya da oyunlarda bir sıkıntı olabilir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Hata vererek mi atiyor yoksa direkt ana sayfaya mı atiyor

Makine nin kendisi ile alakalı bir şey olduğunu zannetmiyorum , ya bulut hatası dır yada gizli güncelleme var dır , güncellemeyi almayınca oyunu açarken çöker , açılış da çöker oyun için de çöker bazen de oyun için de oluşan hata dan çökebilir, makine hava almıyorsa ondan da kaynaklanabilir.

Gizli güncelleme olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Güncelleme yaparken bildirim çıkmaz mı? Makinenin yerini değiştirip ve bulut özelliğini kapatıp tekrar denerim ama gizli güncelleme olayını tam anlamadım.

Seninle alakalı değil o , Microsoft xbox a güncelleme gönderir ama zamanı var dır devreye girmez zamanı gelince haber verir ( xbox devamlı Microsoft sunucularİslam konuşur internet siz çalışmama sebebi budur pc de ubisoft gibi ) .
Bu oyun xbox x de hiçbir zaman çalışmadı?

Son düzenleme:
NBA 2k22 de maça girerken ana menüye dönüyordu hata mesajı vermeden. Şimdi ayarlardan görüntüyü 4k dan 1080P ye alarak denedim ve maç açıldı. Belki bu şekilde oynayarak GTA V de kapanmaz. Neden böyle yapıyor olabilir. 4k olarak sorunsuz bir şekilde oynatması gerekmez mi?

Edit: Simdi 1080p de oynayarak GTA V i denedim ve 20 dakika da ana ekrana attı. Bir yerde sıkıntı var ama çözemedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…