Xbox Series X/S vs Playstation 5 Slim

RonexoRR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus rx 6750xt
İntel i3 12100f
16 gb ram
Asus h610m mk4 d4
Xbox ve PS arasında kaldım. Xbox'ta Game Pass var bolca oyun var, PS kolu üst seviye bir kol.
Oynayacağım oyunlar EA oyunları, Call of Duty ve benzeri oyunlar, eş dost ile yan yana oynayabileceğim oyunlar.
Bu konsollar arasında sizce hangisini tercih etmeliyim? Turkcell pasajda Xbox Series X tek kollu fiyatı 24bin PS 5 Slim 2 kol fiyatı 24bin.

Eğer PS özel hikaye oyunlarını oynamayacaksanız series s/x ikisinden birini alabilirsiniz ama PS5 hikaye oyunu konusunda biraz daha üstün.

PS özel oyunlar umrumda değil diyorsan sadece gamepass için değil oyun fiyatları konusundada xbox'ı tercih edebilirsin.

Eğer PS özel hikaye oyunlarını oynamayacaksanız series s/x ikisinden birini alabilirsiniz ama PS5 hikaye oyunu konusunda biraz daha üstün.

PS exculisve oyunlarında dikkatimi çeken Spider-Man var bir tek. Lou ve GoW gibi oyunlar beni içine çeken oyunlar değil pek. Genelde Online oynarım diye düşünüyorum hikayeli oyunlar bilgisayarımda tatmin edecek kadar var zaten.

@The Notorious @Myk61

Ben series x kullanıcısıyım ve memnunum tavsiye ederim.

Ben Series X kullanıcısıyım ve memnunum tavsiye ederim.

Peki gamepadinden memnün musun çünkü bildiğim kadarıyla PS ile çok fark var PS daha iyi diye biliyorum. Ayrıyeten Xbox kolu şarj ile değil de kalem pil ile kullanılıyormuş. Bende bilgisayar için kullandığım Monster Pusat gamepadi var Xbox kolu gibi ama Type-C ile şarj oluyor.

Kolda titreşimi çok iyi yapmışlar ve eline tam oturuyor ve daha ergonomik ama tabii PS'nin kolu daha iyi ayrıca Xbox'ın sattığı şarj istasyonunu var onu alabilirsin ya da sürekli Type-C şarjı takılı oynabilirsin tercih senin.

Xbox kolu daha ergonomik, saatlerce oyun oynasan ps kontrolcüsü elini ağırtıyor xbox kontrolcüsü ile çok rahat oynuyorsun. Ps kontrolcüsü teknoloji olarak önde olabilir. Pil olarak şarjlı pil kullanıyorum. 2 adet pili kullanırken 4 adet yedekte bekliyor. Böylece şarj olmasını beklemek zorunda kalmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…