Xbox Series X-S vs PS5

Harnapazade

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Elimde 2 adet RTX 4050 Lenovo LOQ var. Televizyonum 4K 65 inç. Konsol almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. Xbox'un kolu çok ergonomik geliyor FPS için özellikle. PS Exclusive oyunlarına açıkçası pek ilgim yok. Oyun fiyatları ve aylık üyelik fiyatı benim için önemli. Series S 512 GB depolama yetmiyor 1 alın diyorlar, sizce öyle mi yapayım yoksa Series X'e mi zorlayayım ya da o paraya çıkmışken PS5 Slim mi alayım; satması zor oluyormuş sanırım Xbox'ı, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba.
Elimde 2 adet RTX 4050 Lenovo LOQ var. Televizyonum 4K 65 inç. Konsol almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. Xbox'un kolu çok ergonomik geliyor FPS için özellikle. PS Exclusive oyunlarına açıkçası pek ilgim yok. Oyun fiyatları ve aylık üyelik fiyatı benim için önemli. Series S 512 GB depolama yetmiyor 1 alın diyorlar, sizce öyle mi yapayım yoksa Series X'e mi zorlayayım ya da o paraya çıkmışken PS5 Slim mi alayım; satması zor oluyormuş sanırım Xbox'ı, teşekkürler.

Dostum Xbox harika bir konsol ama yüksek FPS takıntın varsa PS5 Pro öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yinede PlayStation al derim. Çünkü Forza Horizon 5 xbox oyunu PlayStation çıkıyor. Xbox'da ne gibi oyunlar oynamak istiyorsun?
Forza net olur. Ek olarak daha çok online oyunlar olur r6, titanfall 2, bf 1, halo, cod, gow tarzı oyunlar. Hikayeli oyunlara ilgim yok. Daha çok online FPS. Zaman olursa da işte forza yarış güzel oluyor ve küçük daha basit oyunlar olabilir. Gamepass alıp ne veriyorsa onlarla.

Ek olarak masastü PC yok yerim kısıtlı alan var ama dolu masaüstü PC almayı düşünmüyorum kaba yer kaplıyor sesi var laptop daha hoşuma gidiyor taşıyorum ev içinde ve dışarıda götürüyorum. Bir tane AIO mx450 PC var düşük grafikli oyunlarda işimi rahat görüyor LoL valorant vs.

Hikayeli oyunları oynamaktan çok izlemeyi daha çok seviyorum. Single oyunlar pek hoşuma gitmiyor. Multi rekabetçi olmayınca oynayamıyorum. Şu an sadece PC de valo LoL mobilde wild Rift oynuyorum tam riot :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı