Xbox Series X setup kurarken televizyon mu monitör mü alınmalı?

Sphenksss

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle Xbox Series X almak istiyorum, fakat evimdeki televizyon Samsung marka, akıllı ama eski bir model. Bu durum bir sorun oluşturur mu, emin değilim.

Sistem toplamadan direkt monitör mü almalıyım, yoksa 70.000 TL civarındaki büyük ekran TV'lerden birini mi tercih etmeliyim? Genel olarak bu konuda bilgilendirme yapabilirseniz ve verebileceğiniz tavsiyeler varsa çok memnun olurum.

Ayrıca konsol oyunlarıyla yeni tanışacağım. Game Pass almayı düşünüyorum, çünkü sunduğu oyun çeşitliliği oldukça iyi. Call of Duty gibi rekabetçi oyunlara da ilgim var.

Bu bağlamda, başta verdiğim seçeneklerden hangisi sizce daha mantıklı olur:
monitör mü, televizyon mu?

Nasıl oynanacağına bağlı, yakından oynayacaksan monitör. Uzaktan koltuğa uzanıp oynayacaksan televizyon.

Series X kullanan biriyim öncelikle. Sizin zevkinize kalmış bir durum eğer sadece konsoldan devam edecekseniz TV almanız daha iyi olur ama sistem toplayacaksanız monitöre bağlarsınız hem PC hem Konsol kullanırsınız ben öyle yapıyorum.

Konsol düşünüyorum sadece. Sen bi kullanıcı olarak series x de herhangi bir problem yaşadın mı ya da bana tavsiye edebileceğin bir şeyler var mi? Pass mi kullanıyorsun bu arada ?(aylık mi almak avantajlı yoksa farklı şekillerde mevcut mu yıllık vs.)

Rekabetçi oyun oynayacaksanız monitör bence daha mantıklı olur. Ancak bana sorarsanız konsol bence TV'de oynanmalı. Düşük giriş gecikmesi sunan birçok model var o bütçelerde zaten. Ekranı çok büyütmeden 70k bütçelerde MiniLED veya OLED TV baksanız daha iyi olabilir konsoldan %100 verim almak adına ve doğru renkler görmek adına. Tabii ki QLED veya LED bir model de işinizi görür yeter ki FreeSync, VRR, HDMI 2.1, 4K 120Hz olsun.

Bir ara uzun süreli almıştım eskiden fiyatı avantajlıyken ama artık aylık olarak çekiliyor yıllık olarak bazı sitelerde satılıyor sanırım Gamepass zaten olmazsa olmaz hem PC de hem konsolda kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım cihazdan memnunum tavsiyem yalnız şarjlı pil almanız yönünde olur ve toz filtreleri var üstünü arkasını kapatan onlardan mutlaka alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…