B bugra002 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #1 Xbox Series X aldım. Cihazı açıp kurulumunu yaparken E203 hatası alıyorum, cihazı fabrika ayarlarına geri döndürdüm fakat hala çözüme ulaşamadım. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim iyi sosyaller. Not: Cihaz Almanya'dan sıfır olarak alındı. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2025
Xbox Series X aldım. Cihazı açıp kurulumunu yaparken E203 hatası alıyorum, cihazı fabrika ayarlarına geri döndürdüm fakat hala çözüme ulaşamadım. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim iyi sosyaller. Not: Cihaz Almanya'dan sıfır olarak alındı.
burakgefreiter Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 178 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #2 Cihazı tamamen sıfırlamanız lazım hocam alta videosunu atıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Cihazı tamamen sıfırlamanız lazım hocam alta videosunu atıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et