shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 30 Mart 2021 #21 Boran06 dedi: Arkadaşlar Game Pass almak istyordum fakat aylık 25 TL vermek gerekiyormuş bu benim için biraz sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Neresi sıkıntı ki? "Zibilyon" tane oyun alıyorsunuz karşılığında. deflandre dedi: Series X ederi bilgisayarlar 20 bin lira. Cevap çok açık. Genişletmek için tıkla... 20 Bin TL az bile. Sürprizbozan: Konu dışı Hocam siz herhalde işlemciyi yenilediniz hayırlı olsun.
Boran06 dedi: Arkadaşlar Game Pass almak istyordum fakat aylık 25 TL vermek gerekiyormuş bu benim için biraz sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Neresi sıkıntı ki? "Zibilyon" tane oyun alıyorsunuz karşılığında. deflandre dedi: Series X ederi bilgisayarlar 20 bin lira. Cevap çok açık. Genişletmek için tıkla... 20 Bin TL az bile. Sürprizbozan: Konu dışı Hocam siz herhalde işlemciyi yenilediniz hayırlı olsun.
B Boran06 Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 116 30 Mart 2021 #22 Game pass almak zorunlu mu arkadaşlar.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 30 Mart 2021 #23 Boran06 dedi: Game pass almak zorunlu mu arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Hayır değil ama almanı öneririm cidden çok fazla oyun veriyor.
Boran06 dedi: Game pass almak zorunlu mu arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Hayır değil ama almanı öneririm cidden çok fazla oyun veriyor.
B Boran06 Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 116 30 Mart 2021 #24 shocktroop dedi: Hayır değil ama almanı öneririm cidden çok fazla oyun veriyor. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla pes Gta 5 oynanıyor.
shocktroop dedi: Hayır değil ama almanı öneririm cidden çok fazla oyun veriyor. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla pes Gta 5 oynanıyor.