Xbox Series X vs PC

Her oyunda 120 FPS vadini verebiliyor mu?

Vallahi yalan olmasın FPS'i direk olarak gösteren bir program var mı bilmiyorum fakat 100Hz bir televizyonda oynuyorum ve hissiyatı olması gerektiği gibi.

Vallahi yalan olmasın FPS'i direk olarak gösteren bir program var mı bilmiyorum fakat 100Hz bir televizyonda oynuyorum ve hissiyatı olması gerektiği gibi.

Biraz testlere bakmanızı öneririm hocam bütçe varken s almak mantıklı değil hele de bilgisayarla karşılaştırırken.

Biraz testlere bakmanızı öneririm hocam bütçe varken s almak mantıklı değil hele de bilgisayarla karşılaştırırken.

Dostum meraktan soruyorum, konsolda FPS değerini nasıl gösteriyorlar? Dediğin doğru bütçe varken alınmaz fakat 1080p için Series X'de alınmaz.

Dostum meraktan soruyorum, konsolda FPS değerini nasıl gösteriyorlar? Dediğin doğru bütçe varken alınmaz fakat 1080p için Series X'de alınmaz.

O zaman Series S alınır. Nasıl gösteriyorlar bilmiyorum ama şu kanalda birçok oyunu gösteriyor.

Tabi ki Series X. Bende senin gibi PC oyuncusuydum 390 oyunlu steam kütüphanemi bıraktım Xbox Series S aldım. Çok memnunum harika bir konsol tavsiye ederim.

Şu anki koşullarda XBOX Series S/X konsolları hem PC hem de PS5 cihazlarına göre kesinlikle daha fiyat performans. Series X almanızı tavsiye ederim. Eğer hali hazırda iyi bir sistemim olmasa kesinlikle XBOX konsollarına yönelirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…