Xbox Series X vs PlayStation 5

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yerin dibine sokulan, yapımcılarının bile iyi bulmadığı Halo 5 yok, haklısınız. Başka aklıma gelmedi şimdi.
Dar açıdan bakan insanların hastasıyım.

-Red Dead Redemption
-Midnight Club LA
-NFL serisi
-MLB The Game
-UFC serisi

ve aklıma gelmeyen, PC tarafına hiç uğramamış bir çok oyun. (Backwards Compatibility sağolsun.)

@honigstein attığın oyunların 10 senelik olup PS'de de olması peki?
İçinizden 11 senelik oyun için 9. nesil konsol alan var mı?

@honigstein attığın oyunların 10 senelik olup PS'de de olması peki?
İçinizden 11 senelik oyun için 9. nesil konsol alan var mı?
PS nereden çıktı? Konumuz ve attığım ilk mesajın teması "Xbox'ta olan her oyun PC'de yok" idi. Konuyu saptırma lütfen. Ha, bu konuda şunu diyebilirim; PS 5 alırsa arkadaş bu dediğim eski oyunları yine oynayamayacak zira geri uyumluluğu PS 4'e kadar aletin.

Sırf bunlar için konsol alınmaz elbette ancak yanında bonus oluyor işte. Mesela ben Series S aldım, uzun zamandır oynamayı çok istediğim Red Dead Redemption ve Midnight Club oyunlarını da oynayabildim zira PC tarafında oynamam mümkün değildi.

Hocam bir kere öncelikle şunu söyleyeyim. Aylık 30 TL veremeyen birisi zaten yeni nesil konsol alamaz. Aldı diyelim ne yapıcak o konsolla? PS tarafında indirimlerde Steam fiyatını yakalıyor demişsiniz. Xbox ne yakalıyor balık mı? Ayrıca Xbox'da Game Pass Ultimate üyelik alınca size özel indirimler yapıyor. Belki PS tarafıda yapıyordur. Fakat benim dediğim her zaman indirim yani normal indirimlerde PS Plus üyelerine ekstra yapılandan bahsetmiyorum. Xbox Game Pass Ultimate sürüm alanlar her zaman indirimli alışveriş yapabiliyor. Siz bazı oyunları PS Plus sayesinde bitirdiğinizden bahsetmişsiniz. Özel oyun dışında bir fark göremiyorum ki o oyunda Steam'de ön siparişte. İlaveten Xbox Live Gold üyeliği olanlarda 2 ya da 3 oyun alıyor her ay. Yani bir fark yok.

Not: Fanboyluk yapmıyorum sadece karşılaştırıyorum.

PS'da da her zaman indirim oluyor. 30 TL veremeyen, konsol da alamaz gözüyle bakmayın olaya. Taksit ile konsol alanlar var. Kiralar, yemek, içecek derken cepte para kalmıyor doğru düzgün.

PS'da da her zaman indirim oluyor. 30 TL veremeyen, konsol da alamaz gözüyle bakmayın olaya. Taksit ile konsol alanlar var. Kiralar, yemek, içecek derken cepte para kalmıyor doğru düzgün.
Hocam peki aylık 30 TL veremeyen ne oynayacak o konsolda? Ücretsiz oyunları oynadı diyelim. Bir süreden sonra elinde kalıcak konsol sonuçta. Ben ondan bahsediyorum. PS'de de her zaman indirim olduğunu bilmiyordum teşekkürler belirttiğiniz için.

Bu arada biz bu konuyu tartışırken Xbox Game Pass'e Snowrunner oyunu da eklendi. Hahah.
Teknik olarak yarın eklenecek.
Hocam oyuna baktım biraz. Kısaca ETS 2'nin konsola çıkmış hali diyebilir miyiz? Yoksa ben mi yanlış anladım?

Diyemeyiz hocam zira ETS oynarken huzur buluyoruz ancak bu oyunu oynarken kanser oluyoruz. Şaka tabii kanser demeyelim de zorlayıcı oyun diyelim.
Anladım hocam. Oyun çıkış yapsın bende XSX alırsam orada denerim. Almazsam Steam'den alıp denerim. Oyun baya ilgimi çekti doğrusu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…