Xbox Series X vs PlayStation 5

Bence Xbox. Hem Game Pass özelliği ve geleceğe yatırım konusunda güzel ilerleme kaydettiler. Ayrıca hizmet açısından da Xbox çok önde. PS ise şu anda bilinirliği sayesinde ayakta duruyor. Tamam güzel exclusiveleri var ama bu exclusiveler arada sırada çıkıyor ve bu oyunlar çok pahalı oluyor. Kısa tutmak gerekirse; eğer arada sırada oynuyacaksanız PS, (güzel exclusivleri olduğu için ve bu oyunlar arada sırada çıktığı için.) sürekli oynuyacaksanız Xbox. (güzel hizmetleri ve Game Pass sistemine devamlı eklenen oyunlar olduğu için.)

Ben indirimde RDR 2 Ultimate'yi 120 TL'ye almıştım, Spider-Man 180...

Sadece 29 tane PS Plus oynunu var en az (arkadaşımın)

Boşuna koca bir karşılaştırma paragrafı yazmayacağım. Konsoldan az buçuk anlayan herkes Series X'in daha iyi olduğunu bilir. Eğer PS Exclusive oyunlarına çok ilgiliysen ve iğrenç fiyatlandırmalarıyla baş edebilecek bir bütçen varsa buyur PS5 al, pişman olmazsın. Ciddi bir Exclusive isteğin yoksa PS5 almak için en ama en ufacık bir sebep yok.

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. Xbox Series X'i dün sipariş ettim. Playstation 5 oyunları ilgimi çekse de o kadar para vermeye değmez diye düşünüyorum. İyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…