Xbox Series X vs PS 5 Slim

tprkDMR

Femtopat
Daha fazla  
İyi bir yaz geçirmek istiyorum ve yardımınıza ihtiyacım var. 35 bin bütçe var ne yapmalıyım?

O paraya Pro alabilirsiniz. İyi bir TV varsa hakkını verecektir.Ha tabii benim proya ihtiyacım yok oynadığım oyunlar belli derseniz de Slim öneririm. PC varsa kesinlikle PS alın PC yoksa ucuz oynamak isterseniz Series X düşünülebilir. Size bağlı tamamen.

Hocam PS5 oyunları da çok pahalı ya

Geçen Xbox Store'de zamlandı ilk defa alacaksan PS5 üyelik al zaten yaz bitene kadar bir sürü oyun var God of War last of...

Bu arada artık ucuz yer kalmadı bu bahane eskinin bahanesi hatta şu an Mafia falan 50 TL Assassin's Vallaha 200- Origin 250 falan civarında.

Kendim PS ve Xbox'ı kullanıyorum. Xbox kontrolcüsü bence daha ergonomik. Kullanımı daha rahat. Ayrıca game pass sistemi kocaman bir artı. PS5 tarafında exclusive oyunlar çok önemli. Oynayacağınız oyunlara göre karar verin.

İyi bir yaz geçirmek istiyorum ve yardımınıza ihtiyacım var. 35 bin bütçe var ne yapmalıyım?

PS5 Slim bildigim kadarıyla Xbox bir tane daha konsol cıkartıp bu konsol isine ara verecekmiş PS cıkarttıgı oyunlardan bayağı kar yapıyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…