Xbox Series X vs PS 5

Xbox Series X ile Series X aynı anda mı destek kesilecek yoksa en mantıklısı PS 5 mi?
Elinde PC varsa rahat her oyunu oynatabileceğin. Hiç konsol alma bir gamepad al. Gamepass üyeliği ile devam et yoluna. Ps özel oyunları da zaten çıkıyor artık Pc'ye. Pc yoksa ilk Ps5 al. Eğer özel oyunlarını oynamadıysan tabii. Diskli ikinci el Ps5 al. Sonra kutulu şekilde oyun almaya başla ve takas yaparak bitirdiğin oyunları değiş değiş oyna. Bunlar bitince de rahat bir şekilde Ps5'i satıp Xbox series X al. Gamepass üyeliği alıp oyun oynamaya devam et. Şu an Ps5 store fiyatlarına mahkum olmak mantıklı bir karar değil.

Hocam o zaman yeni çıkan PS oyunlarını Max 5 yıl sonra falan oynarlar bu 5 yıl içerisinde de bir güzel spoiler yersiniz optimizasyon olaylarına zaten girmiyorum bile kötü olduğunu söylüyorlar.

Hocam ben Microsofta alışkınım o yüzden benim gönlüm xboxtan yana birde series s ile x arası fark çok varmı bir tane daha sorum s ile x modeli desteklemesi aynı anda mi bitecek

Hocam ben Microsofta alışkınım o yüzden benim gönlüm xboxtan yana birde series s ile x arası fark çok varmı bir tane daha sorum s ile x modeli desteklemesi aynı anda mi bitecek
Aralarında fark var. Alacaksanız Series X modelini almalısınız bütçeniz yetiyorsa çünkü daha güçlü. Destekleri aynı anda mı biter bilmiyorum ama bir yerden sonra Series S gücü yetersiz geleceği için belki oyunları ona çıkartmayabilirler ama emin değilim. Kimse emin olamaz zaten kesin bilgi gelmedikçe Microsoft'dan.

Hocam o zaman yeni çıkan PS oyunlarını Max 5 yıl sonra falan oynarlar bu 5 yıl içerisinde de bir güzel spoiler yersiniz optimizasyon olaylarına zaten girmiyorum bile kötü olduğunu söylüyorlar.
Tabii hangi konsola karar vermek kişinin kendi elinde. Ben alternatif olarak söyledim. Oyun almaya bütçe her zaman yeterli değilse bu şekilde yapılabilir. Ps özel oyunu çıkacak diye beklerken diğer oyunların yüksek fiyatları can sıkabilir sadece. 5 yıl geç oynamak önemli değilse beklenebilir. Bu arada ben Gow Ragnarok'u 1.5 sene sonra Ps'de oynadım. O zamana kadar spoiler hiç yemedim. Spoiler öğrenmemek için dikkat ederseniz bir problem olmaz.

Son düzenleme:
@OMxk5 hocam ban yemiştim simdi yazabiliyorum Xbox yeni konsol tahmini ne zaman çıkarır acaba birde xboxta GTA 5 100 TL fln PS de 700 tl

@OMxk5 hocam ban yemiştim simdi yazabiliyorum Xbox yeni konsol tahmini ne zaman çıkarır acaba birde xboxta GTA 5 100 TL fln PS de 700 tl
Herhalde önümüzdeki 3 veya 4 yıl içerisinde çıkmaz emin değilim. Kesin bilgi yok. Alacaksanız alın takılmayın böyle şeylere şu an ki keyfinize bakın. 1-2 seneye yeni konsollar çıkmaz. Daha önümüzdeki sene Gta 6 çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…