Xbox Series X vs PS5

ardaozd

Picopat
Yer
adana
Daha fazla  
Sıfır alma istemiyorum (onun yerine Gürcistan'dan alırım). İkinci el kapalı kutu PS 5 ya da Xbox Series X alacağım.

PS5

Xbox Series X

1) Aralarında grafik farkı olur mu?
2) Oynayacağım oyunlar: WoT, Warzone, GTA 5, BF2042/MW2. Bunları 4K'da oynayacağım.
3) PS Plus 1 yıllık var ama Game Pass 1 yıllık bulamadım, 1 aylık var o da 80 TL'den başlıyor. 1 yıllık Game Pass var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
PlayStation 5 daha mantıklı. Game Pass 1 yıllık alabiliyorsunuz.

1- Hocam grafik olarak fark pek yok.
2- Bahsettiğiniz oyunları iki cihaz da 4K oynatır.
3- Bir bug ile uzatılarak alınabiliyordu ama fiyatı çok arttı.
PS Plus avantajı ve Exclusive'ler de varken PS5 benim tercihimdir.

Xbox Series X daha güçlü diye biliyorum. Fiyatları aynı ve Xbox'da Game Pass avantajı var. Sanırsam PS'de de var ama ismini tam bilmiyorum ve kütüphanesi Xbox kadar geniş mi bilmiyorum. Grafik olarak bir fark yok.

Xbox Series X daha güçlü diye biliyorum. Fiyatları aynı ve Xbox'da Game Pass avantajı var. Sanırsam PS'de de var ama ismini tam bilmiyorum ve kütüphanesi Xbox kadar geniş mi bilmiyorum. Grafik olarak bir fark yok.
Hocam kas gücü olarak öyle ama kullanıcıya ekstra bir fark yansıtamıyor.

aralarındaki 500tl farka değer mi onu bulamadım

her ay kendi yenileniyor sanırım ama her ay 80 fazla ps plus en iyisi 460 mı 480 miydi yıllık

Hocam kas gücü olarak öyle ama kullanıcıya ekstra bir fark yansıtamıyor.
Xbox'un daha güçlü bir donanıma sahip olması şahsımca bir avantaj. Belki yıllar sonra çıkacak oyunlar Series X'e daha rahat optimize edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…