Xbox Series X vs PS5

Xbox Series X daha güçlü diye biliyorum. Fiyatları aynı ve Xbox'da Game Pass avantajı var. Sanırsam PS'de de var ama ismini tam bilmiyorum ve kütüphanesi Xbox kadar geniş mi bilmiyorum. Grafik olarak bir fark yok.

Xbox X in gücü kağıt üstünde 12 teleflop PS de 10teleflop ama gözle görülüp fark edilecek bir şey yok kesinlikle.

İki konsoluda uzun süre kullandım bence Xbox çok daha mantıklı gerek PS5'in daha düşük hafızası gerek Game Pass avantajı(zamlansa bile hala avantajlı) exclusive oyunları birkaç yıl sonra bilgisayarda oynarım ya da oynamam diyorsanız bence doğru tercih Xbox.

Bunların oyunların çok dışına çıkacağımı zannetmiyorum PS5 kullanılabilir daha az ama ben bunu dahi dolduramam sanırım

Hocam Xbox'daki her oyunu çıktığı an PC'den oynayabiliyorum o ne olacak. (gerçekten fanboy değilim ve bende Xbox istiyordum bir zamanlar)

Bunların oyunların çok dışına çıkacağımı zannetmiyorum PS5 kullanılabilir daha az ama ben bunu dahi dolduramam sanırım.

Bende öyle düşünüyordum ama 7 oyundan sonra hafızayı doldurdum tabii PS5'te çok daha ucuza SSD ekleme gibi bir nimet var.

Hocam Xbox'daki her oyunu çıktığı an PC'den oynayabiliyorum o ne olacak. (gerçekten fanboy değilim ve bende Xbox istiyordum bir zamanlar)
şuanda laptop kullanıyorum ve bu oyunları (WoT hariç) hiçbirini kaldırmaz

aynı paraya rx6600 i3 12100f sistem var ama monitör ve klavye yok bunlarda en az 4500TL tutar

Kesinlikle PS5 alın geçin. Almışken CFI 12 serisi alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…