Xbox Series X vs PS5

egwmen

Picopat
Hangisi fiyat, oyun performansı vs olarak daha iyidir Xbox Series X mi yoksa PS5 mi?

Performans olarak yakın. Fiyat olarak Xbox Store daha uygundur. Oyun çeşitliliği bakımından PS5 iyidir. PS özel oyunlarını kastediyorum.

Performans konusunda Xbox, fakat neredeyse hiç oyun yok oynanacak. PlayStation al derim en azından oyunları güzel konsollarda performans denen şey kağıtta yazan bilgilerden ibaret her şey optimizasyonda bitiyor. Ben olsam PlayStation 5'e vereceğim 27bin lira civarı parayı bilgisayara yatırırdım. Bende Series S var ve 1 sene sonra gittim bilgisayar aldım yanımda duruyor Series S. Genellikle Microsoft Store'den aldığım ucuz oyunları oynamak için kullanıyorum.

Özel oyunlar sizin için önemli değilse PS5 almak için bir sebep yok sırf Game Pass için Xbox alınır.

Oyun bakımından PS5 iyidir ama Xbox mağazası daha uygun bende zamanında arada kalmıştım.

Ben olsaydım Xbox seçerdim, hem oyun fazlalığı olsun hem de görünüşü olsun.

Xbox ucuz PS5 özel oyunları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…