Xbox Series X vs PS5

Hocam kişiden kişiye değişir. PlayStation bana göre gerek kontrolcüsü gerek arayüzü vs. çok daha güzel kaliteli geliyor. Xbox özel olan oyunların bazıları da çok yakın zamanda PlayStation'a gelecek zaten resmi olarak açıklandı. Eğer PS5 özel oyunlarını oynamayacaksanız ve oyun fiyatlarıyla ilgili sıkıntılarınız olursa Xbox'tan devam edilebilir.

Ama Sony efendi oyunlarını Xbox'a getirmiyor maalesef ki.

Merhaba ilk önce alacağım konsol 2. konsolum olacak. Önceden Series S'im olmustu ve Xbox'tan memnun kalmıştım. Cogu arkadasim PS5 diyor ama benim Xbox'a ayrı bir sempatim var. Sizce ne yapmalıyım?

PS özel oyunlarına ilgi duymuyorsanız ve zaten Game Pass'te oyun oynamak isteyip Xbox tarafına sempati duyuyorsanız Series X alın derim. GTA 6 oynamak istiyorsanız Series X, PS5 parasına yurt dışı PS5 Pro alabilirsiniz bunlardan daha güçlü donanıma sahip ve GTA 6'yı en iyi şekilde açacak cihaz şu anda.
Şöyle bir ekleme yapayım : Xbox oyunları da PS5'e geliyor. Yani PS5 veya PS5 Pro almak sempatinizi bir kenara bırakırsanız daha mantıklı olacak gibi sizin için.

Bende PS5 var satıp Xbox almayı düşünüyorum ilk başta inandım PS özel oyunlarına sonra baktım hepsi zaten PC'ye de geliyor herhangi bir olayı yok ben olsam Xbox alırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı