Xbox Series X vs. RX 5600 XT sistem

Bragne

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ekran kartımı yaklaşık 6300 TL civarından satıp Xbox Series X'e geçmem mantıklı mıdır? 1080p monitör kullanıyorum. Bilgisayarıma da ekran kartı olarak giriş seviyesi gündelik işleri halledebilecek bir ekran kartı takabilirim RX 550 gibi.

RX 5600 XT'li bir sistem tabiikide. Daha çok oyun var. Daha eğlenceli PC'den oyun oynamak.

Xbox daha uzun süre götürür sanırım. Game Pass ile kullanacağım zaten alırsam. Nadiren oyun satın alırım.

Bana kalsa xsx yerine PS5 de almak ve önce PS hitsdeki oyunlar sonra fırsatlardan PS5 oyunları. Oynamak.

Buna en iyi siz karar verebilrsiniz. Öncelikle ne tür oyunlar oynuyorsunuz ? Oyunlara devamlı olarak indirimsiz para verebiliyor musunuz ? Kendim de yapmaktan çok hoşlanmasamda 300 - 400 Tl fiyatlı oyunları karşılayamıyorum. İlk çıktığı gibi korsan oynuyorsam, indirimden ileride satın alıp koyuyorum duruyor.

Bir yılın sonunda gamepass beni tatmin etmemeye başlamıştı. Çoğu AAA oyunu oynamıştım, bunu siz de yaşayabilirsiniz. Ayrıca xbox güncelliğini yitirdiğinde parça değişemezken, bilgisayarın üç parçasını değişerek uzun yıllar kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bana kalsa xsx yerine PS5 de almak ve önce PS hitsdeki oyunlar sonra fırsatlardan PS5 oyunları. Oynamak.

Eğer zengin değilsen bence Xbox X alınmalı PS 5 oyunları çok pahalı Xbox Game Pass ile rahatça oynabililirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…