Xbox Series X vs Series S vs PS 5

volkan.yavuz

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Eşim ve arkadaşlarım ile bazen kendim oynamak için konsol almak istiyorum, zaten Gaming masaüstüm var. Konsoldan pek anlamıyorum, FIFA araba yarışı bazen de FPS oyunları oynarım. Hangisini alsam beni tatmin eder? Boşuna fazla para vermek istemiyorum.

Series S işinizi görecektir.

Series S önermem. Harici HDD kullanacaksın, series optimize oyunlarını sürekli hard diskten konsola taşımakla uğraşacaksan al, çünkü konsolu boş alanı 360 GB.

Eski bir PS, güncel bir Series X kullanıcısı olarak diyebilirim ki Series X al. PS ile oyun fiyatları arasında UÇURUM fark var.

Öncelikle cevaplar için teşekkürler. Minnettarım. Ancak kafamı karıştıran iki husus var.
1)İthalatcı garantili ürünlerde ve micrasoft garantili ürünlerde çok fiyat farkı var. İthalatcı garantilisini alsam sorun yaşar mıyım?
2)Birkaç yıl sonra keşke ps5 veya series x alsamdım der miyim?
En azından aldığım üründe verdiğim paraya değsin istiyorum

Merhaba, kendisi gaming bilgisayara sahip olduğunu, çok para vermek istemediğini ve ailesiyle vakit geçirmek için alacağını belirtiyor. (depolama konusu için) 6. Jenerasyondan beri Playstation kullancısıyım, Daha önce Series S deneyim edemedim lakin kendisinin ihtiyaçlarını karşılayacağından eminim.

Forza Horizon olmuş 150 GB, 360 GB konsol kimin ihtiyaçlarını karşılayacak? Tek bu oyun da değil pek çok oyun böyle.

1) Sony tarafında evet.
2) Bu jenerasyon için her her konsolda dersiniz. Lakin 1440p veya 1080p'de oynuyorsanız yıllarca 60fps oynatacaktır.
Forza Horizon olmuş 150 GB, 360 GB konsol kimin ihtiyaçlarını karşılayacak? Tek bu oyun da değil pek çok oyun böyle.
Series X kullanmıştım bir süre sonra satmıştım (dubai cihazı) az depolama alanının sorunları deneyim etmedim. 360 GB az haklısınız lakin arada bir konsolu açacaksa, quick resume özelliği sorun değilse SSD takar oynar, abartılacak bir yanı yok 13 bin lira zaten konsol.

Series X kullanıcısıyım, FIFA Ve araba yarışı oyunlarında Series S size yeterli olur. Xbox tercih etme sebebim tamamen oyunların ücretlerinden dolayı oldu. PS tarafında oyunlar Xbox'a göre daha pahalı oluyor fakat PS tarafında Özel oyunlar çok daha kaliteli bence ama işte burada da ciddi bir fiyat farkı oluşuyor. Garanti muhabbetine gelecek olursak ise bu cihazlar kolay kolay garantiye yollanan cihazlar değil biraz şans faktörü de tabii ki var. Riske atmaktansa Microsoft garantili almak daha garantidir ama illa ki microsoft garantili olsun diye bir şey de yok. İthalatçı garantili de düşünebilirsiniz. Sağlam puanlı satıcılardan alırsanız problem yaşamazsınız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…