Yigit1311 Picopat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #11 furkankongg dedi: Sizin zevkinize bağlı el konsolu seviyorsanız el konsolu beni sarmıyor el konsolları küçücük ekranda oynamak hosuma gitmiyor ve PS5 fat kasa + monitör çok daha iyi bana göre. Genişletmek için tıkla... Aslında ikisini de çok seviyorum ama PS5 15k daha pahalı yani aradaki fiyata değer mi?
furkankongg dedi: Sizin zevkinize bağlı el konsolu seviyorsanız el konsolu beni sarmıyor el konsolları küçücük ekranda oynamak hosuma gitmiyor ve PS5 fat kasa + monitör çok daha iyi bana göre. Genişletmek için tıkla... Aslında ikisini de çok seviyorum ama PS5 15k daha pahalı yani aradaki fiyata değer mi?
F furkankongg Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #12 Yigit1311 dedi: Aslında ikisini de çok seviyorum ama PS5 15k daha pahalı yani aradaki fiyata değer mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de değer PS5'te oynayabileceğin oyunları bir hayal et.
Yigit1311 dedi: Aslında ikisini de çok seviyorum ama PS5 15k daha pahalı yani aradaki fiyata değer mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de değer PS5'te oynayabileceğin oyunları bir hayal et.