hacimantvv Kilopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 608 Çözümler 2 13 Kasım 2022 #1 Garantisi bitti, kutu fatura duruyor. Sorunsuz cihazdır. Gelip deneyebilirsiniz. Pazarlık yoktur. Fiyat: 9500 Yer: İstanbul başakşehir Son düzenleme: 13 Kasım 2022
Garantisi bitti, kutu fatura duruyor. Sorunsuz cihazdır. Gelip deneyebilirsiniz. Pazarlık yoktur. Fiyat: 9500 Yer: İstanbul başakşehir
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Kasım 2022 #2 Fiyatı yazmıyor?
hacimantvv Kilopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 608 Çözümler 2 13 Kasım 2022 #3 Süleyman Yusuf dedi: Fiyatı yazmıyor? Genişletmek için tıkla... Sahibinden durduk yere hesabımı kapattı da hocam kafayı yedim kusura bakmayın. Aramama rağmen "daha detaylı bilgi veremiyoruz" dediler. Hesabım neden kapandı yani bilmiyorum
Süleyman Yusuf dedi: Fiyatı yazmıyor? Genişletmek için tıkla... Sahibinden durduk yere hesabımı kapattı da hocam kafayı yedim kusura bakmayın. Aramama rağmen "daha detaylı bilgi veremiyoruz" dediler. Hesabım neden kapandı yani bilmiyorum