Xbox Series X'e Vestel Smart TV 49F9400 takılabilir mi?

yunus_11

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Yakında Xbox Series X almayı düşünüyorum fakat bendeki Vestel Smart TV 49F9400 49 50Hz ve hdml 2.0 kullanıyor. Oyunlarda kaç FPS alırım çok düşüş olur mu?

60 Hz desteği de varmış. 60Hz tabii ki 120 Hz hissi vermez ama 50'ye kıyasla akıcı.
1709039395002.png

Sizce bu FPS değerleri için bu cihaz alınır mı?

Alınır tabii ki. Sebepleri:
1- Sizin TV zaten HDMI ile 60FPS verebiliyor. Hikayeli oyunlarda da 60FPS veriyor genelde cihaz zaten.
2-Konsol zaten performans modunda 2K 60FPS veriyor hatta performans RT modunda ışın izleme ile 60FPS verince çözünürlük 1080p oluyor. Yani idare edecek bir TV yeni nesil oyunlarda bile.

Alınır tabii ki. Sebepleri:
1- sizin TV zaten HDMI ile 60FPS verebiliyor. Hikayeli oyunlarda da 60FPS veriyor genelde cihaz zaten.
2-konsol zaten performans modunda 2K 60FPS veriyor hatta performans RT modunda ışın izleme ile 60FPS verince çözünürlük 1080p oluyor. Yani idare edecek bir TV yeni nesil oyunlarda bile.

Performans RT modu neredeyse hiçbir oyunda yok. Hatta Sony'nin oyunları dışında hiç görmedim. 1080p, Series X ve PS5 için bayağı bir düşük geliyor.

Performans RT modu neredeyse hiçbir oyunda yok. Hatta Sony'nin oyunları dışında hiç görmedim. 1080p, Series X ve PS5 için bayağı bir düşük geliyor.

İdarelik kullanılabilir düşük olduğunun farkındayım ayrıca ben önümüzdeki dönemde de performans modunda 1080P'lere düşeceğini düşünüyorum. Çünkü grafikler genelde medium-high arası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı