baris7o Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #1 Laptop'umda HDMI girişi var fakat Xbox'daki görüntüyü hiçbir şekilde laptopa yansıtamıyorum. Nasıl yapabilirim?
Laptop'umda HDMI girişi var fakat Xbox'daki görüntüyü hiçbir şekilde laptopa yansıtamıyorum. Nasıl yapabilirim?
alisaid66 Centipat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #2 Tak ve bağlı cihazlara bak.
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.971 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 2 Ekim 2024 #3 baris7o dedi: Laptop'umda HDMI girişi var fakat Xbox'daki görüntüyü hiçbir şekilde laptopa yansıtamıyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... O giriş HDMI Out girişidir. Görüntü almak için HDMI In girişi gereklidir. Yani Xbox'ı laptop ekranında capture card vs almadan yansıtamazsınız.
baris7o dedi: Laptop'umda HDMI girişi var fakat Xbox'daki görüntüyü hiçbir şekilde laptopa yansıtamıyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... O giriş HDMI Out girişidir. Görüntü almak için HDMI In girişi gereklidir. Yani Xbox'ı laptop ekranında capture card vs almadan yansıtamazsınız.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.424 Makaleler 11 Çözümler 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #4 baris7o dedi: Laptop'umda HDMI girişi var fakat Xbox'daki görüntüyü hiçbir şekilde laptopa yansıtamıyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Capture Card lazim.
baris7o dedi: Laptop'umda HDMI girişi var fakat Xbox'daki görüntüyü hiçbir şekilde laptopa yansıtamıyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Capture Card lazim.