U Uğur47 Picopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben Xbox Series X konsolumu garantinin bitmesine 4 gün kala UPS Kargo ile garantiye yolladım. Araya cumartesi pazar girdi, cihaz kargodan garanti süresinin dolmuş şekilde garantiye ulaşırsa bir sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2023
Merhaba arkadaşlar. Ben Xbox Series X konsolumu garantinin bitmesine 4 gün kala UPS Kargo ile garantiye yolladım. Araya cumartesi pazar girdi, cihaz kargodan garanti süresinin dolmuş şekilde garantiye ulaşırsa bir sıkıntı olur mu?
chaat21 Hectopat Katılım 23 Eylül 2018 Mesajlar 289 Çözümler 5 1 Nisan 2023 #2 Çoğu firma kargoya verilme tarihini baz alıyor. Eğer yetkili servisten kargo kodu alarak kargoya verdiysen %90 sorun olmaz.
Çoğu firma kargoya verilme tarihini baz alıyor. Eğer yetkili servisten kargo kodu alarak kargoya verdiysen %90 sorun olmaz.
barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.980 Yer İstanbul 5 Nisan 2023 #3 Series X genel olarak herkes değişime yolluyor sıkıntılı bi cihazmı ona göre SS'ten geçeceğim