Xbox Series X'le gelen FidelityFX için ek ücret gerekir mi?

Makaleler
8
Xbox Series X'e FidelityFX gelecek. Bir nevi DLSS diyebiliriz. FPS artışı sağlayıp, görüntü iyileştirecek. Daha iyi optimizasyon sağlayacak. Peki bu özellikleri kullanmak için ekstra para vermek gerekecek mi?

Xbox Series X'e FidelityFX gelecek. Bir nevi DLSS diyebiliriz. FPS artışı sağlayıp, görüntü iyileştirecek. Daha iyi optimizasyon sağlayacak. Peki bu özellikleri kullanmak için ekstra para vermek gerekecek mi?

İlk olarak o DLSS değil çok daha kötüsü 2. olarak ek ücret ödemen gerekmez.

Hiç bir fikrim yok. Neden bu özellik için para ödememiz gereksin ki ? PC tarafında Fidelity FX veya DLSS için para ödemiyoruz. Bunda da ödemeyiz diye düşünüyorum.

Eğer öyle bir şey olsaydı kullanıcılar ortalığı ayağa kaldırırdı
Şu anlık DLSS ile kapışabilecek durumda değil, bir nevi çözünürlüğü düşürüyor.
Ek ücret ödemeniz gerekmez.

Hiç bir fikrim yok. Neden bu özellik için para ödememiz gereksin ki ? PC tarafında Fidelity FX veya DLSS için para ödemiyoruz. Bunda da ödemeyiz diye düşünüyorum.
Dolby vision ile yapılan anlaşma yapmıştı Microsoft. Bu dolby özellikleri kullanmak için 15 dolar ödeneceğini söylemişti. Acaba aynı şeyi yaparlar mı diye düşünmüştüm.
Dlss iyi biliyorum. Bir nevi sadece.

Dolby vision ile yapılan anlaşma yapmıştı Microsoft. Bu dolby özellikleri kullanmak için 15 dolar ödeneceğini söylemişti. Acaba aynı şeyi yaparlar mı diye düşünmüştüm.
Dolby Vision ve audio özelliği biraz lükse kaçıyor. Ama Fidelity FX için para ödeyeceğimizi sanmıyorum. Ödesekte tek seferlik öderiz büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…