Hayır, konsollar ömrünün sonuna kadar çok düşük bir performans düşüşü sunar. Benim 13 yıllık PS3 tozları temizlendiği takdirde ilk gün ki gibi çalışıyordu. Şu an Series S var öyle bir sorunda yok artık 20 yılda bununla idare ederim. İçiniz rahat olsun, PC gibi sürekli olarak parça vs. değiştirmenize gerek yok.
Evet dediklerinizi yapabilirsiniz ama asla laptop yerini tutamaz orada yapabileceklerin ile konsol arasında dağlar kadar fark var. 3050 laptop ile kıyaslamak saçma olur konsolda farklı ayarlanıyor oyunlar. Ve bence de alabilirsin elinin altında bulunsun.
Evde GT820M 2 GB ekran kartlı, 4 GB RAM'li eski bir laptop var. Birkaç ay önce SSD takıp hızlandırmıştım. Ona Update yapıp RAM'i 8'e veya 16'ya yükseltip iş veya düşük sistemli oyunlar için kullanıp, geri kalan yüksek sistemli oyun, YT, dizi film için Xbox Series X'i kullanılabilir bence.
Evde GT820M 2 GB ekran kartlı, 4 GB RAM'li eski bir laptop var. Birkaç ay önce SSD takıp hızlandırmıştım. Ona Update yapıp RAM'i 8'e veya 16'ya yükseltip iş veya düşük sistemli oyunlar için kullanıp, geri kalan yüksek sistemli oyun, YT, dizi film için Xbox Series X'i kullanılabilir bence.
Düşük sistemli oyunları da Xbox üzerinden oynayabilirsiniz. Geriye dönük uyumluluk Xbox classic ve Xbox 360 oyunlarını da kapsıyor. Laptop ramini 8 GB yapmanız yeterli olacaktır. İyi kötü elinizin altında bulunsun, Xbox kullanırsınız zaten.