Eran B Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Sistem Özellikleri i7-6700K RTX-2070 16-gb Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #1 Bu olay hala ayni şekilde mi? Xbox X serisi aldım ve PC Epic GTA V hesabımı oraya aktarmak istiyorum. Bu mümkün değil mi? Çözüldü: Xbox Series S'te GTA 5 Epic Games'e bağlanabilir mi? Nasıl açıklasam tam bilemedim şimdi. Xbox Series S üzerinden oynayacağım, Social Club istiyor. Şifresini girince kabul etmiyor. Çözemedim tam. www.technopat.net Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2023
Bu olay hala ayni şekilde mi? Xbox X serisi aldım ve PC Epic GTA V hesabımı oraya aktarmak istiyorum. Bu mümkün değil mi? Çözüldü: Xbox Series S'te GTA 5 Epic Games'e bağlanabilir mi? Nasıl açıklasam tam bilemedim şimdi. Xbox Series S üzerinden oynayacağım, Social Club istiyor. Şifresini girince kabul etmiyor. Çözemedim tam. www.technopat.net
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 23 Ekim 2023 #2 Değil. Konsol için ayrı almanız gerekiyor. Epic Games PC platformu üzerinde hizmet veriyor.