TurboxFanClub
Hectopat
Arkadaşlar merhaba iyi günler. Xbox Gta V Premium Edition link üzerinden oyunu satın alacağım fakat PC'de oynanıyor mu veya FiveM girebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
o pc için değil xbox one için pc den indiremessinArkadaşlar merhaba iyi günler. Xbox Gta V Premium Edition link üzerinden oyunu satın alacağım fakat PC'de oynanıyor mu veya FiveM girebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
PC için ucuza satın alabileceğim bir yer var mı?o pc için değil xbox one için pc den indiremessin
PC için ucuza satın alabileceğim bir yer var mı?
Ekstra olarak Xbox one için olan ayrı bir GTA V var.
Grand Theft Auto V (Xbox One) ürününü satın al | Xbox
When a young street hustler, a retired bank robber and a terrifying psychopath find themselves entangled with some of the most frightening and deranged elements of the criminal underworld, the U.S. government and the entertainment industry, they must pull off a series of dangerous heists to...www.xbox.com
Hocam attığım link'teki GTA'nın pc için olduğunu düşünüyorum, çünkü ayrı bir şekilde konsol için de satılıyor.XBOX game pass'e PC için gta 5 ekleneceğini duyurmuş sanırım.
hayır aşşağıya in sürümünün xbox one olduğunu görürsünHocam attığım link'teki GTA'nın pc için olduğunu düşünüyorum, çünkü ayrı bir şekilde konsol için de satılıyor.
Hocam attığım link'teki GTA'nın pc için olduğunu düşünüyorum, çünkü ayrı bir şekilde konsol için de satılıyor.
hayır aşşağıya in sürümünün xbox one olduğunu görürsün
Evet evet, destek ile de konuştum aynı cevabı aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.