K Kroxzi Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #1 Xbox sıtesınden Tom Clancy's ghost recon® Wildlands Ultimate Editionisimli oyunu aldım ama bilgisayar ındırme secenegını goremedım. Yüklenir mi? Dosya Ekleri 1723562289480.png 581,6 KB · Görüntüleme: 31 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2024
Xbox sıtesınden Tom Clancy's ghost recon® Wildlands Ultimate Editionisimli oyunu aldım ama bilgisayar ındırme secenegını goremedım. Yüklenir mi?
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 13 Ağustos 2024 #2 Sakın konsola özel olmasin?
alibaskan Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #3 Xbox uygulamasında kullandığınız hesap ile oturum açın ve kütüphanenize girip oyunu indirin. Yüklü değil ise Microsoft Store'dan Xbox uygulamasını indirmelisiniz.
Xbox uygulamasında kullandığınız hesap ile oturum açın ve kütüphanenize girip oyunu indirin. Yüklü değil ise Microsoft Store'dan Xbox uygulamasını indirmelisiniz.
K Kroxzi Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #4 Recep T dedi: Sakın konsola özel olmasin? Genişletmek için tıkla... Evet maalesef konsola özlemiş iade ettim alibaskan dedi: Xbox uygulamasında kullandığınız hesap ile oturum açın ve kütüphanenize girip oyunu indirin. Yüklü değil ise Microsoft Store'dan Xbox uygulamasını indirmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Konsola özlemiş maalesef.
Recep T dedi: Sakın konsola özel olmasin? Genişletmek için tıkla... Evet maalesef konsola özlemiş iade ettim alibaskan dedi: Xbox uygulamasında kullandığınız hesap ile oturum açın ve kütüphanenize girip oyunu indirin. Yüklü değil ise Microsoft Store'dan Xbox uygulamasını indirmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Konsola özlemiş maalesef.