B Beachh Femtopat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #1 Merhaba. ilk öncelikle Xbox Store da Battlefield 1 almaya karar verdim ama oynanabilir kısmında Xbox series x/s falan var. şimdi oyunu satın alsam konsoldan mı sadece oynayabileceğim ya da PC'de de oynayabilir miyim?
Merhaba. ilk öncelikle Xbox Store da Battlefield 1 almaya karar verdim ama oynanabilir kısmında Xbox series x/s falan var. şimdi oyunu satın alsam konsoldan mı sadece oynayabileceğim ya da PC'de de oynayabilir miyim?
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 53 7 Aralık 2023 #2 Eğer oynanabilirlik yerinde PC yazıyorsa oynayabilirsiniz. Ama oyunu direkt EA uygulamasından çok uyguna alabilirsin, Xbox ile uğraşmadan. Artı 0 Eksi
Eğer oynanabilirlik yerinde PC yazıyorsa oynayabilirsiniz. Ama oyunu direkt EA uygulamasından çok uyguna alabilirsin, Xbox ile uğraşmadan.
Teknolojik112 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 2.021 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #3 Maalesef sadece konsolda oynayabilirsiniz hocam. Artı 0 Eksi
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.948 Çözümler 4 7 Aralık 2023 #4 BF1 play anywhere ozelligi yok hocam. Yani PC'den oynanmiyor. Artı 0 Eksi
KS KS B Beachh Femtopat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #5 170981 dedi: Eğer oynanabilirlik yerinde PC yazıyorsa oynayabilirsiniz. Ama oyunu direkt EA uygulamasından çok uyguna alabilirsin, Xbox ile uğraşmadan. Genişletmek için tıkla... Yardım için sağ ol kanka haklısın EA Play de de uygun. Berkant29 dedi: BF1 play anywhere ozelligi yok hocam. Yani PC'den oynanmiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ ol yardım için. Teknolojik112 dedi: Maalesef sadece konsolda oynayabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ ol yardım için. Artı 0 Eksi
170981 dedi: Eğer oynanabilirlik yerinde PC yazıyorsa oynayabilirsiniz. Ama oyunu direkt EA uygulamasından çok uyguna alabilirsin, Xbox ile uğraşmadan. Genişletmek için tıkla... Yardım için sağ ol kanka haklısın EA Play de de uygun. Berkant29 dedi: BF1 play anywhere ozelligi yok hocam. Yani PC'den oynanmiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ ol yardım için. Teknolojik112 dedi: Maalesef sadece konsolda oynayabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ ol yardım için.