Xbox üzerinde alınan A Way Out arkadaşın bilgisayarında çalışır mı?

KaizenN08

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Xbox Store üzerinden A Way Out oyununu satın almak istiyorum. Ama bende Game Pass yok. Oyunu aldıktan sonra EA üzerinden arkadaşımi ekleyip onunla oynayabilir miyim? Tekrar hatırlatıyorum Game Pass'im yok.

Merhaba,
Xbox Store üzerinden A Way Out oyununu satın almak istiyorum. Ama bende Game Pass yok. Oyunu aldıktan sonra EA üzerinden arkadaşımi ekleyip onunla oynayabilir miyim? Tekrar hatırlatıyorum Game Pass'im yok.

Platformlar arası sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Oyunun sahibi olduğunuz zaman arkadaşınız friend Pass versiyonunu indirdiğinde sorunsuz oynayabiliyor olmanız lazım.

Birkaç forumda çapraz platformun olmadığını yazıyordu kuşkulandırdı beni.

Çok bilgim yok hocam yalan söylemiyeyim. Ben PC üzerinden Game Pass'im vardı arkadaşım da PC'den oynuyordu friend Pass'i indirdi sorunsuz oynadık. Sonuçta oyunu satın almış olacağınız için arkadaşınızında oyuna sahip olması gerekmediği için platformlar arası sıkıntı olacağını zannetmiyorum ben. Yine de tekrar söylüyorum çok bilgim yok.

Çok bilgim yok hocam yalan söylemiyeyim. Ben PC üzerinden Game Pass'im vardı arkadaşım da PC'den oynuyordu friend Pass'i indirdi sorunsuz oynadık. Sonuçta oyunu satın almış olacağınız için arkadaşınızında oyuna sahip olması gerekmediği için platformlar orası sıkıntı olacağını zannetmiyorum ben. Yine de tekrar söylüyorum çok bilgim yok.

Tamamdır hocam teşekkürler cevaplarınız için ben yine de bakmaya devam edeyim.

Çok bilgim yok hocam yalan söylemiyeyim. Ben PC üzerinden Game Pass'im vardı arkadaşım da PC'den oynuyordu friend Pass'i indirdi sorunsuz oynadık. Sonuçta oyunu satın almış olacağınız için arkadaşınızında oyuna sahip olması gerekmediği için platformlar arası sıkıntı olacağını zannetmiyorum ben. Yine de tekrar söylüyorum çok bilgim yok.

Dostum selam konuyla alakasiz olacak ama acaba Xbox 360 oyunun var mı acaba?

Her türlü EA play'a bağlayıp oynuyorsunuz zaten. Arkadaşın friend pass ile oyuna girip senden davet bekliyor ve o şekilde senin kurduğun lobiye katılıp oyunu seninle beraber oynayabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı