Xbox üzerinde alınan A Way Out arkadaşın bilgisayarında çalışır mı?

Hayır oynanmıyor.
Merhaba,
Xbox Store üzerinden A Way Out oyununu satın almak istiyorum. Ama bende Game Pass yok. Oyunu aldıktan sonra EA üzerinden arkadaşımi ekleyip onunla oynayabilir miyim? Tekrar hatırlatıyorum Game Pass'im yok.

Oynar 2 kişiden birinin oyunu alması diğerinin Friend pass indirip oyuna giriş yapması yeterli. Oyuna sahip olan kişi lobi kurup arkadaşına davet atacak.
Hocam onu anladım ama oyun crossplay destekliyor mu ki? Bildiğim kadarıyla desteklemiyor.

Hocam onu anladım ama oyun crossplay destekliyor mu ki? Bildiğim kadarıyla desteklemiyor.
Oyunu açarken her türlü Ea hesabına bağlanıp oynuyorsun. Crossplay'den kasıt PS5 veya Xbox'a sahip arkadaşın ile oynayamaman.

Daha geçen yaptık ya bende gamepass var. Arkadaşım Ea Play'dan Friendpass indirdi oynadık.

Aynı hesabı bağladın mı çalışır büyük ihtimalla ama ilerleme aynı olur(büyük ihtimalle) hesap güvenlğini yapmanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…