Xbox üzerinden Farming Simulator 2022 alınır mı?

Flying Koala

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3070-1660
12400f-3500x
Arkadaşlar merhaba, Farming Simulator alacağım ve oyun Steam'de year1 paketi ile 500 TL'yi geçiyor. Xbox'da ise oyun 120TL daha ucuz ve year 1 paketi falanda daha uyguna geliyor. Sizce Xbox'dan oyun alınır mı?

Arkadaşınız varsa alınır benim gibi yoksa almayın.

Steam'den alacağım galiba alt yapısı ve bug daha az. Bu arada oyunun 2 paketi daha var orman paketi diğeri ise pahalı olan year1 paketi. Acaba ona da bu orman paketi gelir mi ya da değer mi o paraya o paket.

Teşekkür ederim cevabınız için.

Not: Benim de arkadaşım yok 😧

Steam'den alacağım galiba alt yapısı ve bug daha az. Bu arada oyunun 2 paketi daha var orman paketi diğeri ise pahalı olan year1 paketi. Acaba ona da bu orman paketi gelir mi ya da değer mi?

Bence Steam için o fiyat farkına değmez. Xbox uygulamasından tonla oyun oynadım bir sorun yok dostum.

Steam'den alacağım galiba alt yapısı ve bug daha az. Bu arada oyunun 2 paketi daha var orman paketi diğeri ise pahalı olan year1 paketi. Acaba ona da bu orman paketi gelir mi ya da değer mi o paraya o paket.

Orman paketi sanırsam scorpion falan veriyor ismine bakarsak

Orman paketi sanırsam Scorpion falan veriyor ismine bakarsak.

Evet peki ya sizce pahalı olan paket değer mi ve bu orman paketi ona da eklenirim? Notlarda bu tarihlerde yeni makinelar eklenecek yazmışlar yani o DLC çıktığı zamanda.

Peki ya Xbox'da sorun yaşar mıyım aradaki fark değer mi?
Yoksa Steam'de 270TL ilk bahsettiğimiz DLC'li olanımı alayım.

Evet peki ya sizce pahalı olan paket değer mi ve bu orman paketi ona da eklenirim? Notlarda bu tarihlerde yeni makinelar eklenecek yazmışlar yani o DLC çıktığı zamanda.

Peki ya Xbox'da sorun yaşar mıyım aradaki fark değer mi?
Yoksa Steam'de 270TL ilk bahsettiğimiz DLC'li olanımı alayım.
Hocam dlc size bir kaç makine sağlar sanırım bildiğim kadarıyla. Onun içinde para vermeye gerek yok. Zamanla kasarsınız oyunda parayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı