Xbox üzerinden Farming Simulator 2022 alınır mı?

Hocam DLC size birkaç makine sağlar sanırım bildiğim kadarıyla. Onun içinde para vermeye gerek yok. Zamanla kasarsınız oyunda parayı.

Sağ olun hocam

Sizce son olarak 270TL ilk Steam'den mi?

Yoksa year1 DLC'li Xbox mı alayım.

Ben Steam tarafındayım o yüzden Xbox'ın ucuz olan modelini yazmadım Xbox kullanacaksam değsin gibi düşünüyorum.

Sağ olun hocam

Sizce son olarak 270TL ilk Steam'den mi?

Yoksa year1 DLC'li Xbox mı alayım.

Ben Steam tarafındayım o yüzden Xbox'ın ucuz olan modelini yazmadım Xbox kullanacaksam değsin gibi düşünüyorum.
Xboxın ucuz paketini tercih ederdim ben şahsen. Ama fiyatlar yakın ve paketler aynı ise Steam olabilir optimizasyon yüzünden.

Xboxın ucuz paketini tercih ederdim ben şahsen. Ama fiyatlar yakın ve paketler aynı ise Steam olabilir optimizasyon yüzünden.
Hayallerim yıkıldı be hocam…

Konsollar içinmiş galiba?

Umarım gaza gelip steamde satılan +500 TL paketi almam paketin dlc leri ortaya çıkmış ve sonuncusu hariç hiçbiri işime yaramayacak

Takıntılı gibiyim galiba;) steamden yeni çıkacak olan dlc Li paketi kaçırmayayım ben 😁

Dosya Ekleri

• B496F7E9-8E6A-44A4-9B3F-B48444B57FAC.png
    B496F7E9-8E6A-44A4-9B3F-B48444B57FAC.png
    237,4 KB · Görüntüleme: 27
  • 24EFA40F-D2BA-41B3-BC01-0446F41D42AD.jpeg
    24EFA40F-D2BA-41B3-BC01-0446F41D42AD.jpeg
    33,6 KB · Görüntüleme: 31
Hayallerim yıkıldı be hocam…

Konsollar içinmiş galiba?

Umarım gaza gelip steamde satılan +500 TL paketi almam paketin dlc leri ortaya çıkmış ve sonuncusu hariç hiçbiri işime yaramayacak

Takıntılı gibiyim galiba;) steamden yeni çıkacak olan dlc Li paketi kaçırmayayım ben 😁
Boşverin hocam oyunun sade Halide güzel. Sıfırdan gelişmek daha keyifli inanın bana.

Boş verin hocam oyunun sade halide güzel. Sıfırdan gelişmek daha keyifli inanın bana.

Aynen öyle hocam zaten oyun çok dolu ve o pakette tüm DLC'ler falanda gelmiyor. Ayrıeten birkaç motor geliyor. Üstelik kampanya falan yapılırsa ayrıda alınıyor bir şey kaybetmiş olmuyoruz. Zaten bundan sonra sadece map gelirse belki alırım onun dışında sizlerede çok teşekkür ediyorum haklısınız 500TL ciddi bir para ve asla değmez. İyi akşamlarınız olsun cümleten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı