Xbox Ultimate Game Pass'te neden bütün oyunlar yok?

eymenn6464

Picopat
Arkadaşlar merhaba. Xbox Game Pass Ultimate aldım. Üyelik aktifte gözüküyor ama bütün oyunlar yok. WWE yok, The Crew motorfest yok, çoğu Resident Evil ve CoD serileri yok. Nedeni nedir? Bende mi sorun var?

Game Pass'te şu an WWE yok. The Crew Motorfest yok. Resident Evil oyunlarından 2 ve 3 var. CoD olarak da Modern Warfare III var. Ve Black Ops 6 var ama daha çıkmadı.

Belirli oyunlar var sadece, çıkmış bütün oyunlar yok. Ama şu anki halinde 400'den fazla oyun var diye biliyorum.
Hocam oyun önerebilir misiniz fh5 ea fc 24 resident evil 3 ve tomb raider oynadım

Hayır tabii ki de. Ekleyebildikleri oyunları ekliyorlar. Xbox Mağaza'daki bütün oyunları kapsayacağına dair bir iddiaları yok zaten.
Ben öyle biliyordum hocam,ps'dan farkı tüm oyunlara erişimin olması diye ultimatenin üyelik olarak

Hocam oyun önerebilir misiniz fh5 ea fc 24 resident evil 3 ve tomb raider oynadım
Önereyim hocam, denersiniz hoşunuza gitmezse devam etmezsiniz.

Gears of War oyunları
Wolfenstein oyunları
A Plague Tale Requiem
Assassin's Creed oyunları, şu an 3 tane var
Battlefield oyunları, tamamı mevcut
COD MW III
Control Ultimate Edition
Crash Bandicoot
Crysis Trilogy Remastered (EA'nın uygulamasında gözüküyor normal Xbox uygulamasında gözükmüyor, ilginç bir durumu var bunun)
Dead Space Remastered
Diablo IV
Dishonored oyunları
DOOM Eternal ve Doom
Evil West
Far Cry 5 ve 6
Forza Horizon 4 ve 5
Halo oyunları
Insurgency: Sandstorm
Mafia Definitive Edition
Maneater
Mirror's Edge
Mortal Kombat 11
Mount and Blade II Bannerlord
Need for Speed oyunları
Resident Evil 2
Remnant I ve II
Oynamadıysanız diğer Tomb Raider oyunları
STAR WARS Jedi: Fallen Order
STAR WARS Jedi: Survivor
The Evil Within 1 ve 2

Şimdilik bunları gördüm. Ve daha çok aksiyonlu, hikayeli, FPS, TPS oyunlarını yazdım. O türde seviyorsunuz galiba. Bana öyle geldi.

Hocam çok teşekkür ederim elinize sağlık fh5 ve ea fc den başka sarmiyordu hikayeli oyun ariyordum

Arkadaşlar merhaba. Xbox Game Pass Ultimate aldım. Üyelik aktifte gözüküyor ama bütün oyunlar yok. WWE yok, The Crew motorfest yok, çoğu Resident Evil ve CoD serileri yok. Nedeni nedir? Bende mi sorun var?

300TL ödüyor her şeyi bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…