Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.813 Çözümler 13 Yer İstanbul 28 Temmuz 2022 #11 Mert1337 dedi: Hmm anladım üzüldüm hocam o zaman kullanın 1 ay yazık oldu istersen bir müşteri hizmetlerini de arayıp sor olmazsa yapacak bir şey yok Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum ki bu Game Pass'i neden çektiği hakkında bilgim yok. Böyle rezalet olabilir mi ya.
Mert1337 dedi: Hmm anladım üzüldüm hocam o zaman kullanın 1 ay yazık oldu istersen bir müşteri hizmetlerini de arayıp sor olmazsa yapacak bir şey yok Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum ki bu Game Pass'i neden çektiği hakkında bilgim yok. Böyle rezalet olabilir mi ya.
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.007 Makaleler 1 Çözümler 4 28 Temmuz 2022 #12 Ben bir şekilde iadesini almıştım. Mailleydi sanırım.
M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.761 Çözümler 10 28 Temmuz 2022 #13 Stack dedi: Kullanmıyorum ki bu Game Pass'i neden çektiği hakkında bilgim yok. Böyle rezalet olabilir mi ya. Genişletmek için tıkla... Hocam kartınız kayıtlı olup kafasına göre mi aldı sizin haberiniz olmadan?
Stack dedi: Kullanmıyorum ki bu Game Pass'i neden çektiği hakkında bilgim yok. Böyle rezalet olabilir mi ya. Genişletmek için tıkla... Hocam kartınız kayıtlı olup kafasına göre mi aldı sizin haberiniz olmadan?
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.813 Çözümler 13 Yer İstanbul 28 Temmuz 2022 #14 Mert1337 dedi: Hocam kartınız kayıtlı olup kafasına göre mi aldı sizin haberiniz olmadan? Genişletmek için tıkla... Evet.
Mert1337 dedi: Hocam kartınız kayıtlı olup kafasına göre mi aldı sizin haberiniz olmadan? Genişletmek için tıkla... Evet.
M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.761 Çözümler 10 28 Temmuz 2022 #15 Stack dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... O zaman siz bir arayın veya mail atın bir baksınlar.
kebabciOsman Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 280 Çözümler 1 Yer İstanbul/Avrupa 28 Temmuz 2022 #16 Xbox Support support.xbox.com şurayı bir dener misiniz?
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.813 Çözümler 13 Yer İstanbul 28 Temmuz 2022 #17 Mert1337 dedi: O zaman siz bir arayın veya mail atın bir baksınlar. Genişletmek için tıkla... Hangi maile göndermeliyim bana maillerini verirmisiniz ?
Mert1337 dedi: O zaman siz bir arayın veya mail atın bir baksınlar. Genişletmek için tıkla... Hangi maile göndermeliyim bana maillerini verirmisiniz ?
kebabciOsman Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 280 Çözümler 1 Yer İstanbul/Avrupa 28 Temmuz 2022 #18 Stack dedi: Hangi maile göndermeliyim bana maillerini verirmisiniz ? Genişletmek için tıkla... Maille iletişime geçemezsiniz canlı sohbete bağlanabilirsiniz. Xbox Support şu sayfada sağ tarafta bize ulaşın var, yönergeleri takip edin.
Stack dedi: Hangi maile göndermeliyim bana maillerini verirmisiniz ? Genişletmek için tıkla... Maille iletişime geçemezsiniz canlı sohbete bağlanabilirsiniz. Xbox Support şu sayfada sağ tarafta bize ulaşın var, yönergeleri takip edin.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.813 Çözümler 13 Yer İstanbul 28 Temmuz 2022 #19 kebabciOsman dedi: Maille iletişime geçemezsiniz canlı sohbete bağlanabilirsiniz. Xbox Support şu sayfada sağ tarafta bize ulaşın var, yönergeleri takip edin. Genişletmek için tıkla... Para iadesi seçince yine sizin önceki attığınız sayfaya yönlendiriyor. Genzonzi dedi: Ben bir şekilde iadesini almıştım. Mailleydi sanırım. Genişletmek için tıkla... Dostum hangi maile yolladın acaba ? Son düzenleme: 28 Temmuz 2022
kebabciOsman dedi: Maille iletişime geçemezsiniz canlı sohbete bağlanabilirsiniz. Xbox Support şu sayfada sağ tarafta bize ulaşın var, yönergeleri takip edin. Genişletmek için tıkla... Para iadesi seçince yine sizin önceki attığınız sayfaya yönlendiriyor. Genzonzi dedi: Ben bir şekilde iadesini almıştım. Mailleydi sanırım. Genişletmek için tıkla... Dostum hangi maile yolladın acaba ?
kebabciOsman Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 280 Çözümler 1 Yer İstanbul/Avrupa 29 Temmuz 2022 #20 Stack dedi: Para iadesi seçince yine sizin önceki attığınız sayfaya yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... O zaman kodu kullanamıyorum seçeneğini seçin.
Stack dedi: Para iadesi seçince yine sizin önceki attığınız sayfaya yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... O zaman kodu kullanamıyorum seçeneğini seçin.